D-Link’s nieuwe AC WiFi-hotspot voor de digitale outlaw

Mobile Cloud Companion bespaart internetkosten in hotels & het buitenland

19 JUNI 2014, AMSTERDAM
Samenvatting
Tegenwoordig zijn we steeds meer onderweg en dan zijn smartphones, tablets en laptops onze beste vrienden. Vandaar dat D-Link de Wireless AC Mobile Cloud Companion (DIR-518L) creëerde. Deze maakt van iedere internetverbinding een razendsnelle WiFi-hotspot en gebruikers kunnen er gemakkelijk bestanden mee openen, bekijken en delen.

De DIR-518L is ideaal voor openbare ruimtes zoals hotellobby’s, cafés of de bibliotheek. Door het apparaat in een stopcontact te steken, ontstaat er een beveiligde persoonlijke WiFi-hotspot. Hiermee kun je makkelijk een betaald netwerk of 4G verbinding delen met meerdere personen. Daarnaast is de DIR-518L in te zetten als extender om de dekking van een bestaand netwerk te verbeteren.

Dankzij de nieuwste draadloze AC750-technologie biedt de DIR-518L snelheden tot 600 Mbps. De dual-band-technologie voorkomt vertraging en interferentie wanneer verschillende apparaten verbonden zijn, zelfs bij het downloaden en streamen van grote bestanden.

Het apparaat is uitgerust met een USB-poort, zodat je een USB-stick of USB-harde schijf kunt aansluiten om bestanden te delen, uploaden of streamen naar elk ander aangesloten apparaat. Via de gratis mydlink™SharePort™ app kun je deze bestanden volledig beheren. Dankzij de simpele user interface is de DIR-518L de perfecte oplossing voor het delen van documenten tijdens vergaderingen of het delen van films op het vliegveld. Het is daarnaast ook mogelijk om mobiele telefoons en tablets, inclusief iPads, via de USB-poort op te laden.

De Wireless AC Mobile Cloud Companion (DIR-518L) heeft een adviesprijs van €79,95.- incl. BTW

Meer informatie DIR-518L

Volg ons op onze social media kanalen: Facebook, Twitter en YouTube

Afbeeldingen
Download PDF
Download PDF
Over D-Link

D-Link ontwerpt, ontwikkelt en produceert al 30 jaar Award-winnende oplossingen voor netwerken, draadloos internet, videobewaking, opslag en domotica. Als wereldleider in connectiviteit innoveert D-Link zakelijke netwerken en stellen ze bedrijven in staat om efficiënter te werken. Ook hebben ze een belangrijke rol als voorloper in de ontwikkeling van ‘Smart Home’-technologie. D-Link maakt het voor consumenten gemakkelijk en betaalbaar om hun huis te beveiligen en te automatiseren, zodat ze met behulp van hun smartphone of tablet waar ook ter wereld hun eigendommen in de gaten kunnen houden.

D-Links uitgebreide assortiment innovatieve, hoogwaardige en intuïtieve technologieën zijn beschikbaar voor zowel bedrijven als consumenten, via een wereldwijd netwerk channel- en retailpartners en dienstverleners.

Volg ons op onze sociale-mediakanalen: Facebook, Twitter en LinkedIn.

berichten