Oppassen via smartphone of tablet met D-Link’s nieuwe baby monitors

EyeOn Junior en EyeOn Junior Plus bieden ouders een betaalbare baby monitor met nachtzicht, bewegingsdetectie en microfoon

18 JUNI 2014, AMSTERDAM
Samenvatting
D-Link introduceert twee nieuwe HD baby monitors. Met de EyeOn™ Baby Monitor Junior (DCS-800L) en de EyeOn™ Baby Monitor Junior Plus (DCS-820L) is het onderaan de trap luisteren of de baby huilt en krakende geluiden van een babyfoon verwarren met huilen verleden tijd.

Ouders kunnen hun slapende kinderen met een klik op hun smartphone, pc of tablet in de gaten houden. In combinatie met de gratis mydlink™ Baby Monitor-app bieden beide baby monitors geluids- en bewegingsdetectie en de mogelijkheid om beelden op afstand te bekijken via een veilige draadloze verbinding. Ook kunnen ouders via een ingebouwde microfoon hun kindje geruststellen, zelfs vanuit de tuin.

Ouders kunnen in de EyeOn™ Baby Monitor Junior Plus (DCS-820L) ook een MicroSD-kaart plaatsen om automatisch door geluid of beweging geactiveerde opnamen te maken en e-mailwaarschuwingen te ontvangen. Beelden kan men zo bewaren en terug kijken.

Beide baby monitors hebben nachtzicht met infrarode LED’s die automatisch aan gaan als het donker wordt. Zo kunnen ouders hun kindje in de gaten houden zonder dat ze het licht aan hoeven te doen. Dankzij ingebouwde slaapliedjes valt de baby lekker rustig in slaap.

De EyeOn™-baby monitors kunnen eenvoudig in elke ruimte worden geplaatst. Ze zijn te installeren op het bestaande netwerk en iOS- of Android-apparatuur. Hierdoor hebben ouders geen last van storingen en beelden kunnen tegelijkertijd via meerdere smartphones/tablets worden bekeken. Als een ouder het huis verlaat, kan de monitor ook rechtstreeks worden verbonden met een smartphone of tablet. Er is dan geen internetverbinding nodig, zodat ouders altijd en overal over hun kindje kunnen waken.

De EyeOn Baby Monitor Junior Plus (DCS-820L) is beschikbaar voor een winkeladviesprijs van €99,95.- Incl. BTW en per direct beschikbaar. De EyeOn™ Baby Monitor Junior (DCS-800L) is beschikbaar voor een winkeladviesprijs van €79,95.- incl. BTW en naar verwachting leverbaar vanaf juli. Er wordt een wisselbare blauwe en roze ring meegeleverd bij de DCS-820L en bij de DCS-800L een wisselbare blauwe, roze en gele ring.

DCS-800L: http://www.dlink.com/nl/nl/home-solutions/view/baby-monitor/dcs-800l-wifi-baby-monitor

DCS-820L: http://www.dlink.com/nl/nl/home-solutions/view/baby-monitor/dcs-820l-wifi-baby-camera

Volg ons op onze social media kanalen: Facebook, Twitter en YouTube

Download PDF
Download PDF
Over D-Link

D-Link ontwerpt, ontwikkelt en produceert al 30 jaar Award-winnende oplossingen voor netwerken, draadloos internet, videobewaking, opslag en domotica. Als wereldleider in connectiviteit innoveert D-Link zakelijke netwerken en stellen ze bedrijven in staat om efficiënter te werken. Ook hebben ze een belangrijke rol als voorloper in de ontwikkeling van ‘Smart Home’-technologie. D-Link maakt het voor consumenten gemakkelijk en betaalbaar om hun huis te beveiligen en te automatiseren, zodat ze met behulp van hun smartphone of tablet waar ook ter wereld hun eigendommen in de gaten kunnen houden.

D-Links uitgebreide assortiment innovatieve, hoogwaardige en intuïtieve technologieën zijn beschikbaar voor zowel bedrijven als consumenten, via een wereldwijd netwerk channel- en retailpartners en dienstverleners.

Volg ons op onze sociale-mediakanalen: Facebook, Twitter en LinkedIn.

berichten