D-Link introduceert HD-buitencamera met bediening op afstand en interne beeldopslag

D-Link zet investeringen in IP-bewakingsmarkt voort in lijn met voorspelde marktgroei

16 JUNI 2014, AMSTERDAM
Samenvatting
De wereldwijde omzetstijging in 2014 voor de markt in videobewakingsapparatuur is voorspeld op ongeveer EUR 12 miljard (USD 16 miljard). Deze voorspelling heeft D-Link ertoe gezet om zich nog meer te focussen op deze markt. Volgens de recentste white paper van IHS Technology, 'Trends for 2014 - Video Surveillance Trends for the Year Ahead', zal de wereldwijde markt met meer dan 12 procent groeien. Voor D-Link zal deze groei vooral liggen in gebruiksvriendelijke en effectieve IP-beveiligingsapparatuur voor huiseigenaren en kleine ondernemingen.

In lijn met deze aanhoudende groei heeft D-Link haar serie IP-bewakingscamera’s uitgebreid met de D-Link HD Wireless N Day/Night Outdoor Cloud Camera (DCS-2330L). Dit nieuwe model is ontworpen voor buitengebruik en biedt een voordelige oplossing voor mensen die op zoek zijn naar een gebruiksvriendelijke camera waarmee beelden op afstand kunnen worden bekeken.

De camera biedt ondersteuning voor mydlink™, zodat gebruikers op afstand het bewakingssysteem kunnen bedienen, zowel bedraad als draadloos. Bij gebruik van de mobiele app van D-Link hoeven voor de installatie geen pc of aanvullende kabels worden gebruikt. Dankzij mydlink™ kunnen gebruikers op elk moment zowel realtime als naderhand beelden van hun camera bekijken met een internetverbinding via de beveiligde mydlink™-portal of de gratis apps voor smartphone en tablet. Dit is ideaal voor gebruikers die ook onderweg zeker willen weten dat hun eigendommen veilig zijn.

De DCS-2330L is voorzien van een microSD-kaartslot en wordt standaard geleverd met microSD-kaart van 16 GB waarmee audio en video direct in de camera kunnen worden opgenomen, zonder tussenkomst van een computer. Gebruikers kunnen ook waarschuwingen ontvangen zodra de camera beweging ziet. Men kan dan direct de beelden met geluid terugkijken. De megapixel-beeldsensor en infrarood-nachtzichtfunctie bieden een hoogwaardige resolutie tot 720p HD, zelfs in totale duisternis. Het gebruik van een passieve infrarood-sensor (PIR-sensor) voorkomt valse meldingen door regen, wind of insecten.

De camera is ontworpen voor buitengebruik en heeft een robuuste, metalen behuizing. De camera is bestand tegen hoge en lage temperaturen, stof en water onder lage druk, zoals regen of reiniging met een waterslang. Dit alles maakt de camera tot een uitstekende keus voor buitenbeveiliging.

De D-Link HD Wireless N Day/Night Outdoor Cloud Camera (DCS-2330L) is verkrijgbaar voor een adviesprijs van prijs 279 inc. BTW.

Meer informatie DCS-2330L

Volg ons op onze social media kanalen: Facebook, Twitter en YouTube

Citaten
"Beveiliging van een woning of bedrijf vroeg altijd een aanzienlijke investering, en veel mensen schrokken terug voor de kosten en ingewikkelde installatie van een bewakingscamera. D-link streeft ernaar de kosten van videobewaking terug te dringen door onze grote kennis van netwerksystemen te gebruiken voor de ontwikkeling van camera’s die betaalbaarheid combineren met een eenvoudige installatie en bediening. De HD Wireless N Day/Night Outdoor Cloud Camera is makkelijk te installeren en gebruiken en is veelzijdig en robuust. Het is een kosteneffectieve beveiligingsoplossing voor dag en nacht die direct vanuit de doos werkt." Kevin Wen, President van D-Link Europe Ltd
Afbeeldingen
Download PDF
Download PDF
Over D-Link

D-Link ontwerpt, ontwikkelt en produceert al 30 jaar Award-winnende oplossingen voor netwerken, draadloos internet, videobewaking, opslag en domotica. Als wereldleider in connectiviteit innoveert D-Link zakelijke netwerken en stellen ze bedrijven in staat om efficiënter te werken. Ook hebben ze een belangrijke rol als voorloper in de ontwikkeling van ‘Smart Home’-technologie. D-Link maakt het voor consumenten gemakkelijk en betaalbaar om hun huis te beveiligen en te automatiseren, zodat ze met behulp van hun smartphone of tablet waar ook ter wereld hun eigendommen in de gaten kunnen houden.

D-Links uitgebreide assortiment innovatieve, hoogwaardige en intuïtieve technologieën zijn beschikbaar voor zowel bedrijven als consumenten, via een wereldwijd netwerk channel- en retailpartners en dienstverleners.

Volg ons op onze sociale-mediakanalen: Facebook, Twitter en LinkedIn.

berichten