D-Link boost bedrijfsnetwerk met supersnelle AC verbinding en extra flexibiliteit

Power-over-Ethernet Access Point biedt hoge AC snelheden

02 JUNI 2014, AMSTERDAM
Samenvatting
D-Link breidt het assortiment Wireless AC Access Points voor het midden- en kleinbedrijf verder uit met de Wireless AC1200 Simultaneous Dual-Band PoE Access Point (DAP-2660). De DAP-2660 biedt organisaties een zeer beheersbaar en stabiel draadloos netwerk. Dankzij de 5GHz breedbandverbinding hebben medewerkers de snelst beschikbare internetverbinding voor nieuwe apparatuur, terwijl ook oudere apparaten volledig ondersteund worden.

Het Access Point is onopvallend te monteren aan het plafond, de wand of op een desktop omdat de antennes intern zijn bevestigd. Daarnaast ondersteunt de DAP-2660 Power over Ethernet (PoE), waardoor er maar één Ethernetkabel nodig is voor zowel de dataconnectie als stroomvoorziening.

De DAP-2660 levert netwerksnelheden tot 1,200 Mbps en is daardoor perfect voor veeleisende zakelijke toepassingen. Daarnaast kan het Access Point in verschillende standen worden gebruikt als toegangspunt, draadloos distributiesysteem (WDS) met toegangspunt, WDS/bridge of als draadloze client met ondersteuning voor WDS. Netwerkbeheerders kunnen meerdere units inzetten binnen een bedrijf en ze zo configureren dat ze samen een brug vormen en tegelijkertijd netwerktoegang bieden voor individuele clients. De DAP-2660 kan worden gebruikt om netwerken in verschillende panden met elkaar te verbinden zonder dat er extra kabels hoeven te worden gelegd. Door middel van load balancing met band steering biedt het Access Point een stabiele verbinding voor medewerkers. Dankzij de krachtige beveiliging zijn ondernemers zeker dat de gegevens en de toegang tot het netwerk goed beveiligd zijn.

Wireless AC1200 Simultaneous Dual-Band PoE Access Point (DAP-2660) is verkrijgbaar vanaf juni 2014 voor een adviesprijs van prijs 289 ex BTW.

Meer informatie DAP-2660

Volg ons op onze social media kanalen: Facebook, Twitter en YouTube

Afbeeldingen
Download PDF
Download PDF
Over D-Link

D-Link ontwerpt, ontwikkelt en produceert al 30 jaar Award-winnende oplossingen voor netwerken, draadloos internet, videobewaking, opslag en domotica. Als wereldleider in connectiviteit innoveert D-Link zakelijke netwerken en stellen ze bedrijven in staat om efficiënter te werken. Ook hebben ze een belangrijke rol als voorloper in de ontwikkeling van ‘Smart Home’-technologie. D-Link maakt het voor consumenten gemakkelijk en betaalbaar om hun huis te beveiligen en te automatiseren, zodat ze met behulp van hun smartphone of tablet waar ook ter wereld hun eigendommen in de gaten kunnen houden.

D-Links uitgebreide assortiment innovatieve, hoogwaardige en intuïtieve technologieën zijn beschikbaar voor zowel bedrijven als consumenten, via een wereldwijd netwerk channel- en retailpartners en dienstverleners.

Volg ons op onze sociale-mediakanalen: Facebook, Twitter en LinkedIn.

berichten