D-Link DIR-880L creëert de ultieme WiFi-ervaring voor Smart TV’s, gamers, mobiele apparaten en video on demand

Snelste Wireless AC-router biedt ongeëvenaarde netwerksnelheden, gegarandeerde hoogwaardige connectiviteit en instelling via touchscreen

30 MEI 2014, AMSTERDAM
Samenvatting
Om te kunnen voldoen aan de eisen van online gamers en filmliefhebbers, introduceert D-Link haar snelste Wireless AC-router ooit. De Wireless AC1900 Dual-Band Cloud Router (DIR-880L) biedt draadloze snelheden tot 1900 Mbps door gelijktijdig gebruik van zowel 2,4 als 5 GHz bandbreedte in combinatie met een ongekend draadloos bereik.

De Wireless AC1900-router is als eerste voorzien van D-Links nieuwe, voor aanraakbediening geoptimaliseerde webinterface, zodat gebruikers het instelproces kunnen doorlopen zonder cd of computer. Hierdoor kan het apparaat eenvoudig worden ingesteld via een smartphone of tablet.

Alle instellingen kunnen bovendien ook worden geconfigureerd via het intuïtieve touchscreen. Ouders kunnen bijvoorbeeld de internettoegang van hun kinderen beheren door deze vanaf een bepaald tijdstip te blokkeren of door de toegang tot specifieke websites te voorkomen. De nieuwe router biedt ouders zowel controle over het internetgebruik en helpt hen bij het beschermen van hun kinderen.

De router is compatibel met mydlink™ zodat gebruikers via een mobiel apparaat eenvoudig toegang hebben tot hun thuisnetwerk, waar ze zich ook bevinden. Ook kunnen zij de gratis mydlink™ SharePort™-appdownloaden en vervolgens een op de router aangesloten USB-opslagmedium gebruiken als privé-cloud. Dit maakt de aanschaf van een NAS of ander opslagapparaat overbodig en is ideaal voor gebruikers die altijd onderweg toegang willen hebben tot hun documenten, films, foto’s en muziek.

De Advanced AC SmartBeam™ van de router leidt het draadloze signaal naar verre of moeilijk bereikbare delen van het huis, zodat gebruikers geen last hebben van signaalverlies en geen dure of onpraktische bekabeling hoeven aan te leggen. Daarnaast zorgt de geavanceerde Quality of Service (QoS)-functie voor een effectieve verdeling van bandbreedte en draadloos verkeer. Als er meerdere mobiele apparaten en computers op het thuisnetwerk zijn aangesloten, kunnen gebruikers deze eenvoudig prioriteit geven om maximale prestaties te verkrijgen.

Dankzij de dual-bandtechnologie kan elke band dienst doen als afzonderlijk WiFi-netwerk, zodat gebruikers hun netwerk kunnen aanpassen aan hun specifieke eisen. Zo kunnen ze bijvoorbeeld een gastenzone configureren waarmee internettoegang kan worden geboden aan bezoekers, zonder dat deze toegang hebben tot de rest van het netwerk.

De router is voorzien van twee USB-poorten waarop opslagapparaten en printers kunnen worden aangesloten.

De Wireless AC1900 Dual-Band Cloud Router (DIR-880L) is naar verwachting verkrijgbaar vanaf 16 juni 2014 voor een adviesprijs van 229 euro inc. Btw in België.

Volg ons op onze social media kanalen: Facebook, Twitter en YouTube

Afbeeldingen
Download PDF
Download PDF
Over D-Link

D-Link ontwerpt, ontwikkelt en produceert al 30 jaar Award-winnende oplossingen voor netwerken, draadloos internet, videobewaking, opslag en domotica. Als wereldleider in connectiviteit innoveert D-Link zakelijke netwerken en stellen ze bedrijven in staat om efficiënter te werken. Ook hebben ze een belangrijke rol als voorloper in de ontwikkeling van ‘Smart Home’-technologie. D-Link maakt het voor consumenten gemakkelijk en betaalbaar om hun huis te beveiligen en te automatiseren, zodat ze met behulp van hun smartphone of tablet waar ook ter wereld hun eigendommen in de gaten kunnen houden.

D-Links uitgebreide assortiment innovatieve, hoogwaardige en intuïtieve technologieën zijn beschikbaar voor zowel bedrijven als consumenten, via een wereldwijd netwerk channel- en retailpartners en dienstverleners.

Volg ons op onze sociale-mediakanalen: Facebook, Twitter en LinkedIn.

berichten