D-Link introduceert eerste Wireless AC-bewakingscamera ter wereld

Eerste Wireless AC-dag-/nachtcamera met ‘Colour Night Vision’ maakt 24-uurs bewaking betaalbaar voor kleine ondernemingen

09 MEI 2014, AMSTERDAM
Samenvatting
D-Link introduceert met de DCS-2136L ‘s werelds eerste videobewakingscamera met ondersteuning voor Wireless AC. De mydlink™-compatibele Wireless AC dag-/nachtcamera biedt kleine ondernemingen geavanceerde bewakings- en netwerkfuncties zoals een LED met wit licht voor kleurenweergave in volledige duisternis en 802.11ac WiFi-connectiviteit voor meer bereik en een grotere beschikbare bandbreedte.

De dag-/nachtcamera ondersteunt 802.11ac, waardoor gebruikers beschikken over de nieuwste draadloze standaard en de WiFi-compatibiliteit ook in de toekomst is gewaarborgd. Daarnaast biedt de nieuwe camera een grotere beschikbare bandbreedte, zodat er meer camera’s op het draadloze netwerk kunnen worden aangesloten. Voor extra flexibiliteit is de camera backwards compatible met 802.11n/b/g, zodat gebruikers hun huidige WiFi-standaard kunnen behouden zonder direct te moeten upgraden.

De camera is voorzien van de nieuwe ‘Colour Night Vision’-technologie, die het apparaat in combinatie met een geïntegreerde witte LED in staat stelt om ook in volledige duisternis beelden vast te leggen in de kleurenmodus. Dit verbetert de identificatiekansen ten opzichte van standaard zwart/witte nachtbeelden. De zichtbare witte LED laat bovendien zien dat de camera aan staat en trekt vaak de blik van indringers, waardoor deze recht in de camera kijken en beter herkenbaar zijn.

De dag-/nachtcamera kan stilstaande en bewegende beelden vastleggen met een resolutie tot 720p HD, zodat ongewenste activiteiten haarscherp en tot in detail worden vastgelegd. Daarnaast stellen de ePTZ- en digitale zoom gebruikers in staat om de camera te draaien, te zoomen en gebieden tot tien keer te vergroten. Dit is handig voor de weergave van details bij de bewaking van grotere gebieden zoals een laaddok, opslagruimte of grote receptie.

Dankzij de ondersteuning voor mydlink™ kan de dag-/nachtcamera eenvoudig worden geïnstalleerd en geïntegreerd in een bestaand netwerk. Via het mydlink™ portal kunnen gebruikers videostreams bekijken vanaf een pc, notebook, smartphone of tablet en de mydlink™+ en gratis mydlink™ Lite app bieden verbeterde mogelijkheden op afstand. Beide apps bieden naadloze toegang tot camerafeeds vanaf elke locatie en een scala aan extra afstandsbedieningsopties waaronder bewegingsdetectie-instellingen, pinch-to-zoom, opties voor dag- en nachtweergave, tweerichtingsaudio, draaien en kantelen van livebeelden.

Plaatsing van een microSD-card stelt gebruikers in staat om beelden op te nemen op basis van beweging of een schema, en opnamen zijn toegankelijk via mydlink™.

De geavanceerde D-ViewCam™-beheersoftware van D-Link wordt gratis meegeleverd en maakt het beheer van meerdere camera’s (tot 32 stuks) mogelijk, zodat bedrijven met een groter terrein eenvoudig een professionele bewakingsoplossing kunnen creëren. Tot de overige kenmerken behoren gelijktijdige weergave van meerdere camera’s en de mogelijkheid om e-mailwaarschuwingen in te stellen, opnameschema’s te maken en bewegingsdetectie te gebruiken om rechtstreeks op te nemen op een harde schijf.

De D-Link Wireless AC-dag-/nachtcamera (DCS-2136L) is verkrijgbaar voor de adviesverkoopprijs van 279,95 euro inc. btw.

Volg ons op onze social media kanalen: Facebook, Twitter en YouTube

Citaten
"De vraag naar draadloze videobewaking blijft maar toenemen, en D-Link speelt hierop in met de eerste IP-camera die de nieuwe Wireless AC-standaard ondersteunt. Of u nu op zoek bent naar een eenvoudige camera voor thuis of een complete, professionele oplossing voor uw bedrijf, bij D-Link vindt u de beste, voordeligste en meest geavanceerde videobewakingsoplossingen op de markt." Kevin Wen, president van D-Link Europe
Afbeeldingen
Download PDF
Download PDF
Over D-Link

D-Link ontwerpt, ontwikkelt en produceert al 30 jaar Award-winnende oplossingen voor netwerken, draadloos internet, videobewaking, opslag en domotica. Als wereldleider in connectiviteit innoveert D-Link zakelijke netwerken en stellen ze bedrijven in staat om efficiënter te werken. Ook hebben ze een belangrijke rol als voorloper in de ontwikkeling van ‘Smart Home’-technologie. D-Link maakt het voor consumenten gemakkelijk en betaalbaar om hun huis te beveiligen en te automatiseren, zodat ze met behulp van hun smartphone of tablet waar ook ter wereld hun eigendommen in de gaten kunnen houden.

D-Links uitgebreide assortiment innovatieve, hoogwaardige en intuïtieve technologieën zijn beschikbaar voor zowel bedrijven als consumenten, via een wereldwijd netwerk channel- en retailpartners en dienstverleners.

Volg ons op onze sociale-mediakanalen: Facebook, Twitter en LinkedIn.

berichten