D-Link maakt Wireless AC betaalbaar voor MKB

Wireless AC1750 Dual-Band Unified Access Point voor AC-snelheden

02 MEI 2014, AMSTERDAM
Samenvatting
D-Link helpt met de lancering van het nieuwe Wireless AC1750 Dual-Band Unified Access Point (DWL-8610AP) kleine en middelgrote bedrijven om eenvoudig en betaalbaar te profiteren van de voordelen van Wireless AC.

Dit access point biedt organisaties de mogelijkheid een snel draadloos netwerk te installeren of hun bestaande draadloze infrastructuur te upgraden naar de nieuwe 802.11ac-technologie. Er ontstaat zo een groter netwerkbereik zonder onderbrekingen. Daarnaast biedt de DWL-8160AP capaciteit voor het gebruik van meerdere zakelijke apparaten op het netwerk zonder dat gebruikers zich zorgen hoeven te maken over veiligheid of backwards compatibility.

Met gecombineerde wireless-snelheden tot 1750 Mbps werken high performance-toepassingen zoals videoconferencing en cloud-gebaseerde systemen naadloos naast elkaar. Dankzij het dualband netwerk is ook interferentie verleden tijd.

Voor netwerkbeheerders kan het Wireless AC1750 Dual-Band Unified Access Point als standalone functioneren, als zelfconfigurerend cluster of centraal worden beheerd via een unified switch of wireless controller. Maximaal 192 van deze access points kunnen centraal worden beheerd en de Unified Wireless systemen van D-Link geven beheerders totale controle over het draadloos netwerk.

Daarnaast ondersteunt het access point Power over Ethernet (PoE), wat het perfect geschikt maakt voor de inzet op plaatsen waar stopcontacten niet beschikbaar zijn. Daar komen nog functies bij als load-balancing met band steering om een stabielere en sneller draadloze verbinding te verkrijgen, sterke security- en authentificatiefuncties zoals Wireless LAN-segmentatie en VLAN-ondersteuning. Alles bij elkaar is dit access point een schaalbare optie die eenvoudig kan worden ingezet en beheerd.

De D-Link Wireless AC1750 Dual-Band Unified Access Point (DWL-8610AP) is verkrijgbaar voor de adviesverkoopprijs van 469 euro ex btw.

Meer informatie Wireless AC1750 Dual-Band Unified Access Point (DWL-8610AP)

Volg ons op onze social media kanalen: Facebook, Twitter en YouTube

Citaten
"Connectiviteit van meerdere smartphones, tablets en laptops is belangrijker dan ooit te voren. De DWL-8160AP beschikt over functies waarmee ook kleine organisaties dit kunnen garanderen." Kevin Wen, president van D-Link Europe Ltd.
"Volgens analistenbureau IDC zijn in 2013 bijna 250.000 enterprise-class Wireless AC access points afgeleverd en zij voorspellen dat dit aantal in 2014 zal oplopen tot 1,6 miljoen. Er is een duidelijke drive bij bedrijven om Wireless AC in gebruik te nemen en D-Link is er trots op om bij deze trend een leidende positie in te nemen." Kevin Wen, president van D-Link Europe Ltd.
Afbeeldingen
Download PDF
Download PDF
Over D-Link

D-Link ontwerpt, ontwikkelt en produceert al 30 jaar Award-winnende oplossingen voor netwerken, draadloos internet, videobewaking, opslag en domotica. Als wereldleider in connectiviteit innoveert D-Link zakelijke netwerken en stellen ze bedrijven in staat om efficiënter te werken. Ook hebben ze een belangrijke rol als voorloper in de ontwikkeling van ‘Smart Home’-technologie. D-Link maakt het voor consumenten gemakkelijk en betaalbaar om hun huis te beveiligen en te automatiseren, zodat ze met behulp van hun smartphone of tablet waar ook ter wereld hun eigendommen in de gaten kunnen houden.

D-Links uitgebreide assortiment innovatieve, hoogwaardige en intuïtieve technologieën zijn beschikbaar voor zowel bedrijven als consumenten, via een wereldwijd netwerk channel- en retailpartners en dienstverleners.

Volg ons op onze sociale-mediakanalen: Facebook, Twitter en LinkedIn.

berichten