D-Link versterkt elk WiFi-netwerk met AC range extender

17 APRIL 2014, AMSTERDAM
Samenvatting
D-Link lanceert de Wireless AC750 Dual-Band Range Extender (DAP-1520) waarmee gebruikers plekken met een slecht WiFi-bereik verhelpen en de dekking en het bestaande bereik van het draadloze signaal eenvoudig kunnen verbeteren.

De eenvoudig te installeren repeater hoeft slechts te worden aangesloten op een stopcontact op een willekeurige plek in huis of kantoor om direct het bereik van een draadloos netwerk te vergroten. De Wireless AC750 Dual-Band Range Extender past in de palm van uw hand waardoor deze onopvallend en buiten het zicht kan worden geplaatst.

Naast de mogelijkheid om Wireless AC netwerken verder uit te breiden voor extra flexibiliteit, is deze range extender ook backwards compatible. Hierdoor kunnen gebruikers het bereik van hun bestaande WiFi-netwerk uitbreiden, zelfs als dit netwerk gebruikmaakt van oudere WiFi-technologie.

De Wireless AC750 Dual-Band Range Extender levert gecombineerde wireless snelheden tot 750 Mbps. Gebruikers kunnen met een druk op de knop ook connectiviteit op 5 GHz toevoegen voor een single-band netwerk. Dit maakt het mogelijk om draadloze apparaten die geschikt zijn voor 5 GHz te verbinden via de minder druk bezette 5 GHz frequentieband. Hierdoor wordt de kans op interferentie een stuk kleiner.

De installatie is eenvoudig met de one-touch-instelling via WiFi Protected Setup (WPS) of met de ingebouwde installatiewizard binnen de intuïtieve met touch screen verbeterde web-based gebruikersinterface. Gebruikers kunnen hun uitgebouwde draadloze netwerk ook instellen en personaliseren via de web-based gebruikersinterface of de gratis Quick Router Setup mobiele app van D-Link (QRS, snelle router-installatie), dit alles zonder een computer te hoeven inschakelen.

De D-Link Wireless AC750 Dual-Band Range Extender (DAP-1520) is verkrijgbaar voor de adviesverkoopprijs van 59,95 euro inc. Btw

Meer informatie Wireless AC750 Dual-Band Range Extender (DAP-1520)

Volg ons op onze social media kanalen: Facebook, Twitter en YouTube

Citaten
"Wireless AC biedt als technologie een hele reeks aan ontwikkelingen die voor grotere datasnelheden zorgen en dode hoeken in het wireless bereik verminderen, maar een kelder of schuur kan zich dan nog buiten het signaalbereik bevinden. De Wireless AC750 Dual-Band Range Extender biedt het antwoord op dit probleem. en biedt Wireless AC snelheden en is achterwaarts compatibel zodat gebruikers zich geen zorgen hoeven te maken als niet ieder apparaat geschikt is voor Wireless AC. De nieuwe range extender zorgt voor een snelle, gemakkelijke en veilige impuls voor uw huidige netwerk, zodat u een heel scala aan mobiele apparaten kunt gebruiken, en hij voegt zelfs dual-band connectiviteit toe aan een bestaand thuisnetwerk."" Kevin Wen, president van D-Link Europe Ltd.
Afbeeldingen
Download PDF
Download PDF
Over D-Link

D-Link ontwerpt, ontwikkelt en produceert al 30 jaar Award-winnende oplossingen voor netwerken, draadloos internet, videobewaking, opslag en domotica. Als wereldleider in connectiviteit innoveert D-Link zakelijke netwerken en stellen ze bedrijven in staat om efficiënter te werken. Ook hebben ze een belangrijke rol als voorloper in de ontwikkeling van ‘Smart Home’-technologie. D-Link maakt het voor consumenten gemakkelijk en betaalbaar om hun huis te beveiligen en te automatiseren, zodat ze met behulp van hun smartphone of tablet waar ook ter wereld hun eigendommen in de gaten kunnen houden.

D-Links uitgebreide assortiment innovatieve, hoogwaardige en intuïtieve technologieën zijn beschikbaar voor zowel bedrijven als consumenten, via een wereldwijd netwerk channel- en retailpartners en dienstverleners.

Volg ons op onze sociale-mediakanalen: Facebook, Twitter en LinkedIn.

berichten