D-Link biedt meer connectiviteit op MWC 2014

Toont nieuwe oplossingen voor snelle, flexibele verbindingen

25 FEBRUARI 2014, AMSTERDAM
Samenvatting
D-Link presenteert oplossingen voor het LTE connected home, huisautomatisering, entertainment, 4G onderweg en 4G dekkingsuitbreiding op het Mobile World Congress 2014, dat deze week in Barcelona plaatsvindt. Dankzij deze nieuwe producten kunnen serviceproviders hun klanten voorzien van snelle, flexibele verbindingen en hoogwaardige diensten met functies zoals Wireless AC en het toonaangevende mydlink™ cloudplatform.

LTE connected home
De Cat 4 LTE Wireless AC DECT IAD (DWR-956) vormt de basis voor het moderne LTE connected home. Het ondersteunt VoLTE-bellen en biedt supersnelle Wireless AC voor HD-videostreaming, VoIP en online gamen op meerdere draadloze apparaten in het huis. Het maakt ook naadloos verbinding met mydlink™ cloudcamera’s zoals de nieuwe EyeOn Baby Camera (DCS-825L), media-adapters en andere connected home-apparaten om het hele huis van LTE te voorzien. Met een USB Zigbee of Z-Wave controller kan het ook overweg met sensoren, thermostaten en andere connected home-apparaten, zowel vandaag als morgen.

Huisautomatisering
Oplossingen van D-Link zoals de Smart Plug (DSP-W215) en de Wireless AC Day/Night Camera met Colour Night Vision (DCS-2136L) vereenvoudigen huisautomatisering met de kracht van het mydlink™ cloudplatform. De Smart Plug kan elektronische apparaten aan- en uitschakelen volgens een tijdschema en helpt bij het monitoren van het elektriciteitsverbruik en -kosten. De Wireless AC Day/Night Camera maakt verbinding met het thuisnetwerk met Wireless AC-technologie en levert betere videokwaliteit. Dankzij de cloudverbinding kunnen klanten hun apparaten op afstand besturen met een smartphone of tablet, en altijd en overal op de hoogte blijven van wat er thuis gebeurt. Apparaten met mydlink™-functionaliteit werken allemaal samen, dus als bijvoorbeeld de camera beweging ontdekt, kan de Smart Plug de verlichting inschakelen.

Entertainment op het grote scherm
Met de eMBMS TV Dongle (DWM-301 en DSM-260), kunt u eenvoudig live sport vanaf uw 4G LTE smartphone of tablet op een groot scherm weergeven. Dankzij ondersteuning voor mydlink™ kunt u ook video’s en muziek streamen vanaf diverse apparaten en naadloos samenwerken met cloudcamera’s van D-Link. Het is nog nooit zo eenvoudig geweest om uw gezin en huis in de gaten te houden.

4G onderweg
De D-Link Wireless AC750 Portable Router en Charger (DIR-510L), de eerste Wireless AC draagbare router ter wereld met accu, ondersteunt ook LTE-adapters voor de ultieme verbinding en het delen van media onderweg. Dit apparaat is ook beschikbaar als de WearCam & Wireless AC750 Portable Router (DKT-510L).

4G-dekking uitbreiden
D-Link biedt ook een volledig aanbod oplossingen om 4G-dekking zowel binnen als buiten uit te breiden, waaronder de LTE Cat 4 Outdoor Bridge (DWR-901) met high-gain antenne en de LTE Small Cell. Het is een betrouwbare, end-to-end LTE VPN-infrastructuur voor zowel grote als kleine bedrijven.

Bezoek de stand van D-Link op het MWC 2014 (Hal 2 – 2G25MR) of ga naar dlink.nl of dlink.be voor meer informatie over de oplossingen van D-Link voor LTE/4G.

Volg ons op onze social media kanalen: Facebook, Twitter en YouTube

Citaten
"D-Link gebruikt LTE/4G technieken in producten en diensten die het dagelijks leven vereenvoudigen en versnellen. Of het nu gaat om supersnelle Wireless AC-technologie in het hele huis, thuismonitoring, streaming media, thuisautomatisering of het mobiel maken van een LTE-verbinding, D-Link helpt klanten om meer uit hun supersnelle draadloze breedbandverbinding te halen." Kevin Wen, President van D-Link Europe
Afbeeldingen
Over D-Link

D-Link ontwerpt, ontwikkelt en produceert al 30 jaar Award-winnende oplossingen voor netwerken, draadloos internet, videobewaking, opslag en domotica. Als wereldleider in connectiviteit innoveert D-Link zakelijke netwerken en stellen ze bedrijven in staat om efficiënter te werken. Ook hebben ze een belangrijke rol als voorloper in de ontwikkeling van ‘Smart Home’-technologie. D-Link maakt het voor consumenten gemakkelijk en betaalbaar om hun huis te beveiligen en te automatiseren, zodat ze met behulp van hun smartphone of tablet waar ook ter wereld hun eigendommen in de gaten kunnen houden.

D-Links uitgebreide assortiment innovatieve, hoogwaardige en intuïtieve technologieën zijn beschikbaar voor zowel bedrijven als consumenten, via een wereldwijd netwerk channel- en retailpartners en dienstverleners.

Volg ons op onze sociale-mediakanalen: Facebook, Twitter en LinkedIn.

berichten