D-Link wint twee prestigieuze iF design awards 2014

11 FEBRUARI 2014, AMSTERDAM
Samenvatting
Met trots neemt D-Link twee iF design awards in ontvangst. De EyeOn™ Baby Camera (DCS-825L) en de 4G Portable LTE Router (DWR-930) kwamen uit meer dan 3.200 inzendingen als winnaars uit de bus.

De EyeOn™ Baby Camera, die vorig jaar is geïntroduceerd, tovert een smartphone of tablet om tot een veelzijdige, gebruiksvriendelijke babycamera die bekeken kan worden via het Wi-Fi-netwerk thuis of op afstand via het internet. De opvallende ronde vorm is visueel aantrekkelijk en de verwisselbare blauwe en roze ringen zien er fantastisch uit in elke babykamer. De EyeOn™ beschikt over een USB-batterij en kan dus overal geplaatst worden. Dankzij het ingebouwde nachtzicht kunnen ouders hun baby in de gaten houden zonder storende verlichting. De Baby Camera is ook voorzien van bewegings-, geluids- en temperatuursensoren, push-meldingen, automatische momentopnamen en video-opnames. Hij kan zelfs lieve slaapliedjes afspelen zodat de baby makkelijker in slaap valt.

De 4G Portable LTE Router past in elke zak of tas, en tovert elke 4G/LTE-verbinding om tot een persoonlijk Wi-Fi-netwerk, ideaal voor het verbinden van meerdere smartphones, tablets en laptops onderweg zonder de complexiteit of kosten van aparte verbindingen. Het moderne design en de futuristische lcd zijn verfijnd, praktisch en professioneel, en de ingebouwde batterij levert genoeg energie voor een volle dag gebruik.

De 4G Portable LTE Router (DWR-930) is naar verwachting vanaf het tweede kwartaal verkrijgbaar in Europa.

Volg ons op onze social media kanalen: Facebook, Twitter en YouTube

Citaten
"We zijn zeer verheugd dat we dit jaar de prestigieuze iF design award hebben gewonnen. Het is een geweldige erkenning van het leiderschap van D-Link op het gebied van design en functionaliteit. Onze EyeOn™ Baby Camera ziet er fantastisch uit, kan meer en is gebruiksvriendelijker dankzij onze mydlink™ cloud service, uniek in het segment. Onze slanke en compacte 4G Portable LTE Router biedt een supersnelle verbinding, zowel thuis als onderweg." Kevin Wen, President van D-Link Europe
Afbeeldingen
Over D-Link

D-Link ontwerpt, ontwikkelt en produceert al 30 jaar Award-winnende oplossingen voor netwerken, draadloos internet, videobewaking, opslag en domotica. Als wereldleider in connectiviteit innoveert D-Link zakelijke netwerken en stellen ze bedrijven in staat om efficiënter te werken. Ook hebben ze een belangrijke rol als voorloper in de ontwikkeling van ‘Smart Home’-technologie. D-Link maakt het voor consumenten gemakkelijk en betaalbaar om hun huis te beveiligen en te automatiseren, zodat ze met behulp van hun smartphone of tablet waar ook ter wereld hun eigendommen in de gaten kunnen houden.

D-Links uitgebreide assortiment innovatieve, hoogwaardige en intuïtieve technologieën zijn beschikbaar voor zowel bedrijven als consumenten, via een wereldwijd netwerk channel- en retailpartners en dienstverleners.

Volg ons op onze sociale-mediakanalen: Facebook, Twitter en LinkedIn.

berichten