Razendsnelle D-Link Wireless AC Cloud router met gratis persoonlijke cloud storage

Biedt betrouwbare internetverbinding en vloeiende streaming in heel het huis

04 FEBRUARI 2014, AMSTERDAM
Samenvatting
D-Link introduceert een Wireless AC router (DIR-816L) voor een supersnel draadloos thuisnetwerk. De router biedt mydlink™ SharePort™, een gratis functie waarmee een op de router aangesloten USB-opslagapparaat een persoonlijke cloudopslag wordt.

Documenten, films, foto’s en muziek zijn op afstand beschikbaar via de mydlink™ SharePort™ mobile app, die gratis beschikbaar is voor Apple en Android smartphones en tablets. Gebruikers kunnen zo hun favoriete programma's of liedjes rechtstreeks streamen naar mobiele apparaten of deze opslaan voor offline afspelen op een later moment, wat ruimte bespaart op hun mobiele apparaat.

Met mydlink™ SharePort™ blijven de bestanden opgeslagen op de hardware van de gebruiker. Ook blokkeert de router dankzij de ingebouwde firewall ongeoorloofde toegang van buitenaf. Wanneer gebruikers meer capaciteit nodig hebben, voor bijvoorbeeld nieuwe vakantiefoto’s, kunnen zij een groter USB opslagapparaat aansluiten zonder extra abonnementskosten. Ook kunnen ouders met de gratis mydlink™ app realtime in de gaten houden welke websites hun kinderen bezoeken en de sites eventueel blokkeren, ongeacht waar ze zijn.

’De DIR-816L is uitgerust met dual-bandtechnologie voor een gecombineerde snelheid van meer dan 750 Mbps. Met Dualband beschikken consumenten over twee draadloze netwerken in één, zodat men kan chatten en gamen op de ene frequentie en films kunnen streamen of internetbellen via de andere frequentie.

Wireless AC is de snelste technologie die vandaag de dag beschikbaar is. D-Link’s nieuwe router biedt een totale gecombineerde snelheid tot 750 Mbps via zowel de 2,4 GHz als de 5 GHz frequetieband. Dual-band functionaliteit biedt moderne huishoudens de mogelijkheid om te surfen op het web, online te chatten en online games te spelen over één band, terwijl ze gelijktijdig digitale media streamen of internet-telefoongesprekken voeren over de andere.

De DIR-816L heeft een externe antenne voor optimaal draadloos bereik, zodat er nu wel verbinding is in ruimtes waar voorheen geen draadloze verbinding mogelijk was (bijvoorbeeld op de bovenste verdieping of de tuin). Voor gezinnen met laptops, Pc’s, tablets en smartphones in iedere hoek van het huis is de DIR-816L een simpele en compacte oplossing.

Met de optie om een gastnetwerk te configureren, geven gebruikers bezoekers toegang tot internet zonder dat ze op de rest van het netwerk kunnen.

Het installeren van de router is zeer eenvoudig met de QRS (Quick Router Setup) Mobile app. Gebruikers kunnen de router aansluiten door het downloaden van de app via de Apple App Store of Google Play en volgen dan een paar eenvoudige stappen, zonder dat het noodzakelijk is om een PC aan te raken.

Het waarborgen van de privacy van gebruikers is gegarandeerd met functies zoals WPA/WPA2 Wireless Security of Wi-Fi Protected Setup (WPS) waarmee eenveilige verbinding met nieuwe apparaten wordt gemaakt zonder de noodzaak om instellingen in te voeren of wachtwoorden te gebruiken.

De Wireless AC router (DIR-816L) is per direct verkrijgbaar voor een adviesprijs van €64,95.- inc btw.

Volg ons op onze social media kanalen: Facebook, Twitter en YouTube

Citaten
"D-Link beschikt over het meest geavanceerde en uitgebreide assortiment Wireless AC routers op de markt. Onze nieuwe Wireless AC750 Dual-Band Cloud Router biedt een betrouwbare en razendsnelle AC-verbinding door het hele huis. Dit is ideaal voor huishoudens waar meerdere tablets en smartphones worden gebruikt." Kevin Wen, President van D-Link Europe
"Zowel flexibiliteit als controle zijn belangrijk voor consumenten, omdat zij voortdurend onderweg zijn. Dankzij mydlink™ SharePort™ is de router daarom een persoonlijke Cloudopslag. Daarnaast kunnen gebruikers hun netwerk op afstand beheren via de mydlink™ app – zoals websites blokkeren of zien wie er gebruik maakt van het netwerk." Kevin Wen, President van D-Link Europe
Afbeeldingen
Over D-Link

D-Link ontwerpt, ontwikkelt en produceert al 30 jaar Award-winnende oplossingen voor netwerken, draadloos internet, videobewaking, opslag en domotica. Als wereldleider in connectiviteit innoveert D-Link zakelijke netwerken en stellen ze bedrijven in staat om efficiënter te werken. Ook hebben ze een belangrijke rol als voorloper in de ontwikkeling van ‘Smart Home’-technologie. D-Link maakt het voor consumenten gemakkelijk en betaalbaar om hun huis te beveiligen en te automatiseren, zodat ze met behulp van hun smartphone of tablet waar ook ter wereld hun eigendommen in de gaten kunnen houden.

D-Links uitgebreide assortiment innovatieve, hoogwaardige en intuïtieve technologieën zijn beschikbaar voor zowel bedrijven als consumenten, via een wereldwijd netwerk channel- en retailpartners en dienstverleners.

Volg ons op onze sociale-mediakanalen: Facebook, Twitter en LinkedIn.

berichten