D-Link mydlink™ Lite app vernieuwd

Eenvoudigere installatie, nieuw design en verbeterde functies voor beheer beveiligingscamera’s

15 JANUARI 2014, AMSTERDAM
Samenvatting
De mydlink™ Lite app, de app waarmee je D-Link apparatuur waar ook ter wereld kunt bedienen, is geüpdate met Local Mode Viewing en Online Setup voor D-Link beveiligingscamera’s. Local Mode Viewing biedt de mogelijkheid om continu camera’s te monitoren wanneer deze zijn aangesloten op hetzelfde netwerk als de tablet of smartphone. Met Online Setup zijn camera’s snel en eenvoudig te configureren zonder tussenkomst van een computer of setup wizard.

Naast een intuïtiever design wordt vanaf nu ook Internet Explorer 11 ondersteund. Hierdoor is de mydlink™ Lite app volledig compatibel met Windows 8 apparaten. Bovendien zijn de functies bewegingsdetectie, melding, registratie en monitoring aangepast en is de online hulp en support functie verbeterd.

De mydlink™ service biedt gebruikers één webportal voor het beheren van al hun mydlink™-producten waar en wanneer dan ook. Mogelijkheden zijn ondermeer het bekijken van camerabeelden, het beheren van netwerkbestanden, routers en beveiligingscamera’s.

De portal is beschikbaar via www.mydlink.comen de iOS en Android apps zijn te downloaden via https://itunes.apple.com/gb/app/mydlink-lite/id372571229?mt=8en https://play.google.com/store/apps/details?id=com.dlink.mydlink&hl=en.

Volg ons op onze social media kanalen: Facebook, Twitter en YouTube

Afbeeldingen
Over D-Link

D-Link ontwerpt, ontwikkelt en produceert al 30 jaar Award-winnende oplossingen voor netwerken, draadloos internet, videobewaking, opslag en domotica. Als wereldleider in connectiviteit innoveert D-Link zakelijke netwerken en stellen ze bedrijven in staat om efficiënter te werken. Ook hebben ze een belangrijke rol als voorloper in de ontwikkeling van ‘Smart Home’-technologie. D-Link maakt het voor consumenten gemakkelijk en betaalbaar om hun huis te beveiligen en te automatiseren, zodat ze met behulp van hun smartphone of tablet waar ook ter wereld hun eigendommen in de gaten kunnen houden.

D-Links uitgebreide assortiment innovatieve, hoogwaardige en intuïtieve technologieën zijn beschikbaar voor zowel bedrijven als consumenten, via een wereldwijd netwerk channel- en retailpartners en dienstverleners.

Volg ons op onze sociale-mediakanalen: Facebook, Twitter en LinkedIn.

berichten