D-Link combineert 4G LTE mobiel internet met breedband via vaste lijn

Wireless N300 Multi-WAN Router biedt gelijktijdig delen van internetverbinding met fail-safe internettoegang

13 JANUARI 2014, AMSTERDAM
Samenvatting
Gebruikers kunnen op hun internetverbinding vertrouwen met de Wireless N300 Multi-WAN Router (DWR-116) van D-Link. Deze multifunctionele router ondersteunt zowel 4G LTE of 3G mobiele breedbandverbinding als vaste breedbandverbindingen, zowel gelijktijdig of als fail-over.

Met de universele 4G LTE/3G USB-dongle-ondersteuning voor alle mobiele providers, is deze router de ideale oplossing om een internetverbinding tot stand te brengen om werk met collega's te delen of wanneer u op vakantie bent met familie of vrienden. Er kan een DSL- of kabelmodem op de router worden aangesloten voor vaste internetverbinding. Apparaten kunnen via een Ethernet- of WiFi-verbinding met de router snelheden behalen tot 300 Mbps.

De Wireless N300 Multi-WAN Router kan vrijwel overal snel en eenvoudig worden geïnstalleerd. De intuïtieve installatie-wizard helpt gebruikers in korte tijd een verbinding op te zetten. Daarmee is de router zeer geschikt in situaties waar snel en op ad-hoc basis een netwerk moet worden geïnstalleerd of waar conventionele bekabelde internettoegang niet beschikbaar is.

De router kan op verschillende manieren worden gebruikt: standalone als normale router met slechts een mobiele of vaste lijn internetverbinding; load-sharing waarbij zowel de mobiele als vaste lijn verbinding gelijktijdig worden gebruikt; of fail-over waarbij een verbinding wordt gebruikt, maar de andere het automatisch overneemt zodra de primaire verbinding wegvalt.

Net als bij alle producten van D-Link is beveiliging een kernaspect van de Wireless N300 Multi-WAN Router. Er wordt een veilig WiFi-netwerk tot stand gebracht dankzij WPA/WPA2 draadloze versleuteling. Ook wordt er gebruik gemaakt van dual-active firewalls om ongewenste activiteiten te voorkomen. Bovendien is de router voorzien van alle functies die professionals mogen verwachten, waaronder VPN-ondersteuning en Quality of Service-configuratie.

De Wireless N300 Multi-WAN Router (DWR-116) is verkrijgbaar vanaf januari 2014 voor een adviesprijs van €49,95 inc. Btw.

Volg ons op onze social media kanalen: Facebook, Twitter en YouTube

Citaten
"Of men nu een draadloze hotspot wil hebben om een mobiele internetverbinding te delen met collega’s, vrienden of familie of erop willen kunnen vertrouwen dat de verbinding niet wordt verbroken, onze nieuwe Wireless N300 Multi-WAN Router komt tegemoet aan al deze wensen" Kevin Wen, President van D-Link Europe
"Naarmate 4G LTE verder wordt uitgerold, zullen mensen steeds vaker de voorkeur geven aan deze nieuwe generatie mobiele verbinding als back-up voor of ter vervanging van breedband via de vaste lijn. Dit is een complete oplossing waarmee gebruikers probleemloos gebruik kunnen maken van een internetverbinding via één enkel apparaat, dat eenvoudig is te installeren en gebruiksvriendelijk beheer biedt." Kevin Wen, President van D-Link Europe
Afbeeldingen
Over D-Link

D-Link ontwerpt, ontwikkelt en produceert al 30 jaar Award-winnende oplossingen voor netwerken, draadloos internet, videobewaking, opslag en domotica. Als wereldleider in connectiviteit innoveert D-Link zakelijke netwerken en stellen ze bedrijven in staat om efficiënter te werken. Ook hebben ze een belangrijke rol als voorloper in de ontwikkeling van ‘Smart Home’-technologie. D-Link maakt het voor consumenten gemakkelijk en betaalbaar om hun huis te beveiligen en te automatiseren, zodat ze met behulp van hun smartphone of tablet waar ook ter wereld hun eigendommen in de gaten kunnen houden.

D-Links uitgebreide assortiment innovatieve, hoogwaardige en intuïtieve technologieën zijn beschikbaar voor zowel bedrijven als consumenten, via een wereldwijd netwerk channel- en retailpartners en dienstverleners.

Volg ons op onze sociale-mediakanalen: Facebook, Twitter en LinkedIn.

berichten