Consumenten willen beveiligingsbeelden 24/7 kunnen bekijken

74% D-Link gebruikers bekijkt dagelijks beveiligingsbeelden via smartphone en tablet

19 DECEMBER 2013, AMSTERDAM
Samenvatting
Consumenten zijn vaak onderweg en daarom willen ze de beelden van hun bewakingscamera’s graag zien via hun smartphones en tablets, blijkt uit een enquête uitgevoerd door D-Link. De enquête is uitgevoerd onder mydlink™ Cloud Service gebruikers, een service met inmiddels meer dan één miljoen geregistreerde gebruikers. Voor het overgrote deel (96%) van de respondenten is toegang op afstand een onmisbare functie en 74% bekijkt dagelijks de camerabeelden via de smartphone en/of tablet.

Dankzij de gratis mydlink™ Cloud Service app is het mogelijk om live beelden van D-Link’s cloud camera’s te bekijken. mydlink™ apps bieden veel verschillende functies voor gebruikers zoals het luisteren naar geluiden in de ruimte waar de camera staat, het opslaan van korte videofragmenten en het op afstand instellen van D-Link’s cloud camera’s.

Driekwart van de respondenten gebruikt hun camera voornamelijk voor het monitoren van hun eigendommen. Daarvan geeft 88% aan graag een oogje in het zeil te houden, waarvan 36% daadwerkelijk bang is voor inbraak. Nachtzicht (90%), outdoor/waterdicht (85%), bewegingsdetectie (84%) en video-opnamen (82%) zijn volgens de respondenten ook belangrijke functies.

Uit de enquête blijkt ook dat de installatie en de prijs van de camera doorslaggevend zijn om een bewakingscamera te kopen. 93% van de respondenten geeft aan dat een gratis cloud service belangrijk is. Ook moet het regelmatig bekijken van de bewakingsbeelden geen extra geld kosten.

Volg ons op onze social media kanalen: Facebook, Twitter en YouTube

Citaten
"Bij de lancering van mydlink™ Cloud Service in 2010, was het een van onze doelen om IP-camera’s eenvoudiger te maken, zodat gebruikers hun bezittingen op ieder moment van de dag konden monitoren met behulp van smartphones en tablets" Kevin Wen, President van D-Link Europe
Afbeeldingen
Over D-Link

D-Link ontwerpt, ontwikkelt en produceert al 30 jaar Award-winnende oplossingen voor netwerken, draadloos internet, videobewaking, opslag en domotica. Als wereldleider in connectiviteit innoveert D-Link zakelijke netwerken en stellen ze bedrijven in staat om efficiënter te werken. Ook hebben ze een belangrijke rol als voorloper in de ontwikkeling van ‘Smart Home’-technologie. D-Link maakt het voor consumenten gemakkelijk en betaalbaar om hun huis te beveiligen en te automatiseren, zodat ze met behulp van hun smartphone of tablet waar ook ter wereld hun eigendommen in de gaten kunnen houden.

D-Links uitgebreide assortiment innovatieve, hoogwaardige en intuïtieve technologieën zijn beschikbaar voor zowel bedrijven als consumenten, via een wereldwijd netwerk channel- en retailpartners en dienstverleners.

Volg ons op onze sociale-mediakanalen: Facebook, Twitter en LinkedIn.

berichten