D-Link introduceert Wireless AC1750 Access Point voor bedrijven

Wireless AC biedt bedrijven betere dekking en stabielere connectiviteit

11 DECEMBER 2013, AMSTERDAM
Samenvatting
D-Link introduceert met de Wireless AC1750 Simultaneous Dual-Band PoE Access Point (DAP-2695) de nieuwste aanwinst in het assortiment Wireless AC-producten. De DAP-2695 levert verbeterde dual-band prestaties voor een stabielere, beter beveiligde en snellere draadloze verbinding binnen bedrijven.

Met het Wireless AC1750 Simultaneous Dual-Band PoE Access Point kunnen netwerkmanagers een zeer goed beheersbaar dual-band draadloos netwerk opzetten. De zes antennes kunnen worden losgekoppeld en kunnen optimale draadloze dekking verzorgen met maximale snelheden tot 450 Mbps over de 2,4 GHz band en 1300 Mbps over de 5 GHz band.

Het acces point kan in verschillende standen worden gebruikt: als toegangspunt, draadloos distributiesysteem (WDS) met toegangspunt, WDS/bridge of als draadloze client met ondersteuning voor WDS. Netwerkbeheerders kunnen meerdere units inzetten in een faciliteit en ze zo configureren dat ze samen een brug vormen en tegelijkertijd netwerktoegang bieden voor individuele clients. De DAP-2965 kan worden gebruikt om netwerken in verschillende panden met elkaar te verbinden zonder dat er extra kabels hoeven worden gelegd.

Door middel van load balancing wordt het draadloze verkeer bij piekbelasting verdeeld bij de inzet van meerdere access points. Beheerders kunnen een virtuele pool met access points opzetten, waarbij de D-Link AP Manager II of D-View SNMP managementmodule wordt gebruikt om meerdere toegangspunten vanuit één locatie te beheren. Ook ondersteunt de DAP-2965 Power over Ethernet (PoE), waardoor er maar één Ethernetkabel nodig is voor zowel verbinding als stroomvoorziening.

De DAP-2965 voldoet aan de meest recente normen en biedt onder andere authenticatie, draadloze versleuteling, MAC-adresfiltering, gebruikerslimieten en partitionering.

Het Wireless AC1750 Simultaneous Dual-Band PoE Access Point is verkrijgbaar voor de advieswinkelprijs van €299,- incl. btw.

Volg ons op onze social media kanalen: Facebook, Twitter en YouTube

Citaten
"Wireless AC biedt bedrijven een groot aantal voordelen. De snelheden zijn vergelijkbaar met een bekabeld netwerk en Wireless AC geeft betere dekking en stabielere connectiviteit dan gewone WiFi. Bovendien kunnen er meer apparaten op het netwerk worden aangesloten. Daarom wordt deze technologie, naast bij consumenten thuis, ook bij bedrijven steeds vaker toegepast om te kunnen profiteren van AC snelheden." Kevin Wen, President van D-Link Europe
"Met deze toegangspunten kunnen netwerkbeheerders van kleine en middelgrote bedrijven hun netwerk voorzien van alle voordelen van Wireless AC. Grotere bestanden kunnen sneller worden verzonden en er kunnen draadloos back-ups worden gemaakt. De veelzijdige DAP-2695 heeft verschillende toepassingsmogelijkheden. Hierdoor kan het access point breed worden ingezet en worden aangepast zodra de behoeften van het bedrijf veranderen." Kevin Wen, President van D-Link Europe
Afbeeldingen
Over D-Link

D-Link ontwerpt, ontwikkelt en produceert al 30 jaar Award-winnende oplossingen voor netwerken, draadloos internet, videobewaking, opslag en domotica. Als wereldleider in connectiviteit innoveert D-Link zakelijke netwerken en stellen ze bedrijven in staat om efficiënter te werken. Ook hebben ze een belangrijke rol als voorloper in de ontwikkeling van ‘Smart Home’-technologie. D-Link maakt het voor consumenten gemakkelijk en betaalbaar om hun huis te beveiligen en te automatiseren, zodat ze met behulp van hun smartphone of tablet waar ook ter wereld hun eigendommen in de gaten kunnen houden.

D-Links uitgebreide assortiment innovatieve, hoogwaardige en intuïtieve technologieën zijn beschikbaar voor zowel bedrijven als consumenten, via een wereldwijd netwerk channel- en retailpartners en dienstverleners.

Volg ons op onze sociale-mediakanalen: Facebook, Twitter en LinkedIn.

berichten