D-Link HD babycamera ziet zelfs in het donker

Zie, hoor en praat tegen je baby via smartphone, tablet of pc

26 NOVEMBER 2013, AMSTERDAM
Samenvatting
D-Link introduceert de EyeOn™ babycamera (DCS-825L). Deze betrouwbare babyfoon met HD video is voorzien van een groot aantal praktische functies, zoals temperatuur- en geluidssensoren en nachtzicht. De babycamera werkt via het WiFi netwerk wat hinderlijke storingen op de lijn voorkomt. Dankzij de handige mydlink Baby app kunnen ouders hun baby met een klik op hun smartphone, pc of tablet bekijken. Hierdoor biedt de DCS-825L ouders nog meer gemoedsrust.

De D-Link EyeOn™ babycamera maakt gebruik van de beste IP cameratechnologie en combineert alle functies die een ouder zich kan wensen, zoals HD video, een microfoon en een betrouwbare simpele draadloze verbinding. Bovendien is de baby altijd veilig en comfortabel dankzij de temperatuursensoren en slimme geluidsdetectie. Ouders worden gewaarschuwd als de temperatuur boven of beneden de ingestelde waarden komt of als de baby begint te huilen.

Daarnaast is er de optie om video meteen in de babycamera vast te leggen, zodat je het ook voor later kunt bewaren of beelden terug kunt kijken. Dankzij de ingebouwde slaapliedjes valt de baby gemakkelijker in slaap en de infrarood-leds zorgen voor nachtzicht, zodat de ouders ook even kunnen kijken hoe het met hun baby gaat zonder het licht aan te hoeven doen. Het moderne ontwerp van de camera past prima in elke babykamer; de camera is gemakkelijk neer te zetten of op te hangen.

Met de mydlink Baby app kunnen ouders en familie zelfs buitenshuis veilig de live camerabeelden bekijken op hun mobiele telefoon, tablet of computer via de mydlink web portal. De installatie is een fluitje van een cent en vereist geen softwarekennis.

Ter gelegenheid van de nieuwe babycamera is D-Link voor de feestdagen een samenwerking aangegaan met 20th Century Fox voor de première van Walking with Dinosaurs: The 3D Movie. Net zoals ouders op de D-Link EyeOn™ babycamera kunnen vertrouwen om de mooie momenten in het leven van hun baby vast te leggen, biedt Walking with Dinosaurs: The 3D Movie ons de ultieme ervaring in het leven van een jonge dinosauriër Alex en zijn vogelvriendje. Voor het eerst in de filmgeschiedenis kan het publiek werkelijk zien hoe het was toen dinosauriërs over de aarde liepen.

De D-Link EyeOn™ babycamera is online en offline verkrijgbaar bij babywinkels en andere aanbieders. De advieswinkelprijs is € 129,99 incl. btw. Er wordt een wisselbare blauwe en roze ring meegeleverd.

Klik hier voor meer informatie over de EyeOn Babycamera

Volg ons op onze social media kanalen: Facebook, Twitter en YouTube

Citaten
"Vooral in de eerste maanden is het voor jonge ouders uiterst belangrijk goed op hun baby te kunnen letten en alle mooie momenten vast te leggen. Het is een emotionele ervaring je kind te zien opgroeien en als ouder wil je niets missen. Je kunt als kersverse ouder nerveus worden bij de gedachte je baby in bed achter te laten, dit is niet langer nodig. D-Link heeft een gespecialiseerde babycamera ontwikkeld, zodat ouders altijd en overal een oogje in het zeil kunnen houden." Kevin Wen, President van D-Link Europe
Over D-Link

D-Link ontwerpt, ontwikkelt en produceert al 30 jaar Award-winnende oplossingen voor netwerken, draadloos internet, videobewaking, opslag en domotica. Als wereldleider in connectiviteit innoveert D-Link zakelijke netwerken en stellen ze bedrijven in staat om efficiënter te werken. Ook hebben ze een belangrijke rol als voorloper in de ontwikkeling van ‘Smart Home’-technologie. D-Link maakt het voor consumenten gemakkelijk en betaalbaar om hun huis te beveiligen en te automatiseren, zodat ze met behulp van hun smartphone of tablet waar ook ter wereld hun eigendommen in de gaten kunnen houden.

D-Links uitgebreide assortiment innovatieve, hoogwaardige en intuïtieve technologieën zijn beschikbaar voor zowel bedrijven als consumenten, via een wereldwijd netwerk channel- en retailpartners en dienstverleners.

Volg ons op onze sociale-mediakanalen: Facebook, Twitter en LinkedIn.

berichten