mydlink™ SharePort Remote Access gratis en veilig alternatief voor publieke cloudopslag

Meer controle op persoonlijke data dus minder privacy zorgen

25 OCTOBER 2013, AMSTERDAM
Summary
Publieke cloudopslagdiensten voor het streamen van media en het delen van bestanden via smartphone of tablet zijn erg populair. Eenmaal in de cloud is de data beschikbaar op vrijwel elk apparaat. Erg handig, maar deze diensten hebben ook enkele nadelen. De opslagruimte is beperkt, voor extra capaciteit betaal je een maandelijkse vergoeding en het grootste nadeel is dat de gebruikersovereenkomst het bedrijf vaak machtigt tot volledige toegang van de privébestanden van gebruikers.

Nu privacy net zo belangrijk is als gebruiksgemak, is er een nieuw alternatief voor het streamen en delen van bestanden: mydlink™ SharePort remote access. Hierdoor wordt een USB-apparaat, dat is aangesloten op een compatibele D-Link Cloud Router, een cloudopslag die overal toegankelijk is met een smartphone of tablet waarop de gratis mydlink™ SharePort mobiele app is geïnstalleerd.

De voordelen van mydlink™ SharePort Remote Access zijn duidelijk. Alle bestanden worden veilig op eigen hardware van de gebruiker opgeslagen, zodat niemand anders toegang heeft. Deze extra privacy wordt zeker gewaardeerd door sales professionals, onderzoekers, fotografen, bankiers, makelaars, of ieder ander persoon die afhankelijk is van de bescherming van persoonlijke gegevens. Andere voordelen van mydlink™ SharePort Remote Access zijn capaciteit en kosten. Het toevoegen van meer ruimte is net zo eenvoudig als het inpluggen van een ander USB-apparaat en er zijn geen abonnementskosten of andere terugkerende kosten.

mydlink™ SharePort Remote Access is ingebouwd in veel van D-Links next-generation draadloze 802.11ac Cloud Routers. Het is een exclusieve gratis functie die concurrerende draadloze routers vooralsnog niet bieden.

Om toegang te krijgen tot mydlink™ SharePort Remote Access, moet een cloud router eerst worden geregistreerd bij de mydlink™-service. Dit kan gedaan worden tijdens het installeren, of door naar http://mydlink.com te gaan. Een USB-opslagapparaat met de bestanden sluit je daarna aan op de router. Vervolgens kan men de gratis mydlink™ SharePort app downloaden via de App Store of Google Play. Films, muziek en foto's kunnen allemaal direct worden gestreamed op een smartphone of tablet of bewaard worden voor later, ideaal tijdens lange reizen zonder toegang tot internet.

Volg ons op onze social media kanalen: Facebook, Twitter en YouTube

Images
About D-Link

D-Link ontwerpt, ontwikkelt en produceert al 30 jaar Award-winnende oplossingen voor netwerken, draadloos internet, videobewaking, opslag en domotica. Als wereldleider in connectiviteit innoveert D-Link zakelijke netwerken en stellen ze bedrijven in staat om efficiënter te werken. Ook hebben ze een belangrijke rol als voorloper in de ontwikkeling van ‘Smart Home’-technologie. D-Link maakt het voor consumenten gemakkelijk en betaalbaar om hun huis te beveiligen en te automatiseren, zodat ze met behulp van hun smartphone of tablet waar ook ter wereld hun eigendommen in de gaten kunnen houden.

D-Links uitgebreide assortiment innovatieve, hoogwaardige en intuïtieve technologieën zijn beschikbaar voor zowel bedrijven als consumenten, via een wereldwijd netwerk channel- en retailpartners en dienstverleners.

Volg ons op onze sociale-mediakanalen: Facebook, Twitter en LinkedIn.

news