D-Link showcaset telecom oplossingen op Broadband World Forum

17 OCTOBER 2013, AMSTERDAM
Summary
D-Link is aanwezig op het Broadband World Forum 2013, 's werelds grootste Broadband evenement. De beurs vindt 22 tot en met 24 oktober plaats in de RAI in Amsterdam. D-Link is aanwezig om zijn netwerkoplossingen te tonen voor de nieuwste high-speed technologieën zoals VDSL en 4G LTE. Op de D-Link stand (SB 20) kan men D-Link producten en diensten ervaren met de nieuwste mobiele, cloud en vaste lijn technologieën.

Momenteel werkt D-Link bijvoorbeeld met providers zoals Telenor om 4G LTE-diensten in combinatie met een uitgebreid assortiment van customer premise equipment te leveren in Noorwegen. Of het nu gaat om VDSL, FTTx, DOCSIS, GPON en Wireless Carrier offload, of netwerkinfrastructuur, D-Link stelt service providers in staat om innovatieve diensten aan te bieden die de ervaringen van klanten verbeteren en de omzet verhogen.

Door te werken met providers over de hele wereld, benut D-Link ontwikkelingen in de markt en kan ze snel toepassen binnen andere markten. D-Link begrijpt dat moderne ISPs voortdurend op zoek zijn naar manieren om klanten aan zich te blijven binden en omzet te verhogen van de inkomsten uit abonnementen en diensten. Om deze uitdaging aan te gaan, biedt D-Link een breed scala aan netwerkoplossingen, ondersteund door een sterke logistiek en strikte betrouwbaarheidnormen.

Op Broadband World Forum zal D-Link deze vooruitstrevende oplossingen aan u presenteren.

 Volg ons op onze social media kanalen: Facebook, Twitter en YouTube

Images
About D-Link

D-Link ontwerpt, ontwikkelt en produceert al 30 jaar Award-winnende oplossingen voor netwerken, draadloos internet, videobewaking, opslag en domotica. Als wereldleider in connectiviteit innoveert D-Link zakelijke netwerken en stellen ze bedrijven in staat om efficiënter te werken. Ook hebben ze een belangrijke rol als voorloper in de ontwikkeling van ‘Smart Home’-technologie. D-Link maakt het voor consumenten gemakkelijk en betaalbaar om hun huis te beveiligen en te automatiseren, zodat ze met behulp van hun smartphone of tablet waar ook ter wereld hun eigendommen in de gaten kunnen houden.

D-Links uitgebreide assortiment innovatieve, hoogwaardige en intuïtieve technologieën zijn beschikbaar voor zowel bedrijven als consumenten, via een wereldwijd netwerk channel- en retailpartners en dienstverleners.

Volg ons op onze sociale-mediakanalen: Facebook, Twitter en LinkedIn.

news