mydlink Cloud Services meer dan een miljoen geregistreerde gebruikers

Cloud-service voor het op afstand beheren van Cloud Camera’s en Cloud Routers

10 OCTOBER 2013, AMSTERDAM
Summary
D-Link kondigt vandaag aan dat de mydlink Cloud Service inmiddels meer dan een miljoen geregistreerde gebruikers heeft. Mydlink is een cloud-service die grote toegevoegde waarde biedt voor gebruikers van de bekroonde Cloud Camera’s, Cloud Routers en Cloud Storage-stations van D-Link. Gebruikers hebben via de cloud-service toegang tot deze apparaten en kunnen met een smartphone of tablet op afstand media streamen via het internet.

Elke dag maken talloze ouders gebruik van mydlink Cloud Camera’s en hun smartphone om vanuit de keuken naar hun slapende baby te kijken, op oudere familieleden te letten of bijvoorbeeld te zien wat er gebeurt in hun achtertuin. En dat op elk moment van de dag of nacht. Ook de nieuwe D-Link Cloud Routers zijn geschikt voor mydlink en bieden 802.11ac Wi-Fi zodat videostreaming, online games en VoIP-gesprekken voortaan perfect verlopen. Bovendien kunnen ouders de internetgeschiedenis van hun kinderen checken of de tablet of smartphone van hun kind blokkeren wanneer er huiswerk gemaakt moet worden of het bedtijd is. Dankzij mydlink is het allemaal mogelijk, want de service ondersteunt maximaal 99 apparaten per gebruikersaccount.

Gebruikers moeten een mydlink Cloud Camera of ander geschikt apparaat registreren bij mydlink om gebruik te kunnen maken van de service. Wanneer het apparaat fysiek is aangesloten op het internet, kan het vanuit de setup wizard worden geconfigureerd op een Windows pc of Mac. Er kan in de loop van het installatieproces een gratis mydlink-account worden aangemaakt. De gebruiker kan het apparaat ook toevoegen aan een bestaande account. Daarna is het apparaat vanaf elke computer met een internetaansluiting toegankelijk via een webbrowser. Bovendien kan mydlink Lite of een andere mydlink app worden geïnstalleerd op een smartphone of tablet voor toegang op afstand, apparaatbeheer en mediastreaming.

De complete set mydlink mobile apps, waaronder mydlink Lite voor iPhone® en iPod® Touch en mydlink+ voor iPad®, is nu beschikbaar via de App Store. De Android™-versies van beide apps zijn te vinden op Google Play. De apps voor Windows-telefoons worden naar verwachting uitgebracht in oktober 2013.

Quotes
"Toen we de mydlink cloud-service in 2010 startten, wilden we IP-camera’s en draadloze netwerken toegankelijker maken. Inmiddels gebruiken elke dag meer dan een miljoen mensen miljoenen Cloud Cameras, Cloud Routers en Cloud Storage-stations. D-Link is er trots op dat we een van de meest populaire diensten op de markt aanbieden." Kevin Wen, President van D-Link Europe
About D-Link

D-Link ontwerpt, ontwikkelt en produceert al 30 jaar Award-winnende oplossingen voor netwerken, draadloos internet, videobewaking, opslag en domotica. Als wereldleider in connectiviteit innoveert D-Link zakelijke netwerken en stellen ze bedrijven in staat om efficiënter te werken. Ook hebben ze een belangrijke rol als voorloper in de ontwikkeling van ‘Smart Home’-technologie. D-Link maakt het voor consumenten gemakkelijk en betaalbaar om hun huis te beveiligen en te automatiseren, zodat ze met behulp van hun smartphone of tablet waar ook ter wereld hun eigendommen in de gaten kunnen houden.

D-Links uitgebreide assortiment innovatieve, hoogwaardige en intuïtieve technologieën zijn beschikbaar voor zowel bedrijven als consumenten, via een wereldwijd netwerk channel- en retailpartners en dienstverleners.

Volg ons op onze sociale-mediakanalen: Facebook, Twitter en LinkedIn.

news