D-Link en NETAVIS integreren camera’s in Observer video management systeem

23 SEPTEMBER 2013, AMSTERDAM
Samenvatting
D-Link is gestart met de samenwerking met video management software provider NETAVIS. Op het Observer Platform van NETAVIS zijn nu 10 D-Link IP-beveiligingscamera’s geïntegreerd.

NETAVIS Observer 4.4.4 en 4.3.13 ondersteunen nu de volgende D-Link IP-beveiligingscamera’s: DCS-2210, DCS-2230, DCS-3112, DCS-3710, DCS-3716, DCS-6113, DCS-6511, DCS-6616, DCS-7110 en DCS-7413.

 De komende maanden zullen ook de DCS-6210, DCS-3010 en DCS-7513 beschikbaar zijn.

Over NETAVIS

NETAVIS Software is een pionier op het gebied van server-based peer-to-peer IP videobeveiliging. De producten zijn gebaseerd om een kosteneffectieve oplossingen te bieden voor veel verschillende toepassingen. NETAVIS levert haar producten en diensten via oplossing partners en distributeurs in Europa en het Midden-Oosten. Met tien jaar ervaring in duizenden succesvolle installaties, veel klanten in de detailhandel, overheid, banken, transport en industrie rekenen op de know-how van NETAVIS Software GmbH.

Voor meer informatie: www.netavis.net

Citaten
"Veel organisaties opereren met een combinatie van oude en moderne apparatuur van verschillende fabrikanten. Onze camera’s functioneren nu optimaal dankzij NETAVIS Observer. Partners en klanten hebben nu nog meer flexibiliteit en keuze als het gaat om beveiligingsoplossingen" Kevin Wen, President van D-Link Europa
"Met duizenden succesvolle installaties, bieden wij ondersteuning voor een breed scala CCTV- en IT-infrastructuur. Met de groeiende vraag naar IP-beveiliging en de focus van D-Link op end-to-end IP-beveilingingsoplossingen, is de integratie van D-Link camera's in onze software een logische stap voor beide partijen." Wolfgang Baumgartner, CEO van NETAVIS
Over D-Link

D-Link ontwerpt, ontwikkelt en produceert al 30 jaar Award-winnende oplossingen voor netwerken, draadloos internet, videobewaking, opslag en domotica. Als wereldleider in connectiviteit innoveert D-Link zakelijke netwerken en stellen ze bedrijven in staat om efficiënter te werken. Ook hebben ze een belangrijke rol als voorloper in de ontwikkeling van ‘Smart Home’-technologie. D-Link maakt het voor consumenten gemakkelijk en betaalbaar om hun huis te beveiligen en te automatiseren, zodat ze met behulp van hun smartphone of tablet waar ook ter wereld hun eigendommen in de gaten kunnen houden.

D-Links uitgebreide assortiment innovatieve, hoogwaardige en intuïtieve technologieën zijn beschikbaar voor zowel bedrijven als consumenten, via een wereldwijd netwerk channel- en retailpartners en dienstverleners.

Volg ons op onze sociale-mediakanalen: Facebook, Twitter en LinkedIn.

berichten