Vandalismebestendige buitencamera van D-Link biedt robuuste bewakingsoplossing

Professionele IP-bewakingscamera biedt zowel overdag als ‘s nachts hoogwaardige beeldkwaliteit onder alle lichtomstandigheden

19 SEPTEMBER 2013, AMSTERDAM
Samenvatting
D-Link heeft een nieuw model toegevoegd aan zijn serie Full HD vandalisme- en weerbestendige IP-bewakingscamera’s, voor bedrijven die een robuuste beveiligingsoplossing vereisen. De Full HD WDR Varifocal Day & Night Outdoor Dome Network Camera (DCS-6314) levert uitstekende beeldkwaliteit en is voorzien van interne verwarming en sterke, waterdichte behuizing die het apparaat beschermen tegen vandalisme en slechte weersomstandigheden.

Het robuuste alles-in-één ontwerp maakt deze camera uiterst betrouwbaar en ideaal voor veeleisende buitenomgevingen zoals het laadplatform van een magazijn, een schoolterrein of parkeerterrein.

De DCS-6314 functioneert zowel in complete duisternis als fel licht en levert overdag en ‘s nachts een hoogwaardige beeldkwaliteit. Dit waarborgt een maximale zekerheid en gemoedsrust voor ondernemers die een buitenomgeving in de gaten willen houden met zwakke verlichting.

Deze 2 megapixel Full HD-camera levert beelden met een hoge resolutie waarop alle details duidelijk zichtbaar zijn. De Wide Dynamic Range (WDR)-technologie zorgt voor een heldere weergave onder omstandigheden waar veel andere camera’s mee worstelen, zoals sterk zonlicht of donkere gedeelten door bewolking. De camera heeft een ingebouwde ICR-module en IR-ledverlichting voor 24 uurs-bewaking en kan in volledige duisternis beelden tot op een afstand van 15 meter vastleggen.

Aanvullende functies zoals gratis videobeheersoftware bieden voordelen zoals de mogelijkheid om in te zoomen op een doelgebied, zodat objecten nauwkeuriger kunnen worden bekeken. Door de varifocuslens van de camera zijn de beeldhoek en optische zoomverhouding altijd optimaal voor de omgeving.

De camera kan op vrijwel elke buitenlocatie worden geplaatst en is eenvoudig te bevestigen en configureren. Dankzij de Power-over-Ethernet (PoE)-aansluiting kan de camera worden aangesloten en gevoed via één enkele ethernetkabel, wat de installatie verder vereenvoudigt.

De audio-uitgang en ingebouwde microfoon maken audio-opnamen mogelijk, zodat de camera ook dienst kan doen als toegangssysteem en stelt gebruikers in staat om onbevoegden/indringers te waarschuwen.

Als een indringer het gezichtsveld van de camera binnenkomt, wordt automatisch een opname gestart via de Motion Detection-functie. Voor een maximale flexibiliteit biedt een Micro SD/SDHC-kaartsleuf de mogelijkheid om beelden in de camera op te slaan, waardoor geen computer- of netwerkopslag meer nodig is.

De Full HD WDR Varifocal Day & Night Outdoor Dome Network Camera (DCS-6314) is per direct verkrijgbaar voor de adviesverkoopprijs van €499.- ex BTW.

Functies en kenmerken

Uitzonderlijke videokwaliteit

 • 1/2,8” 2 megapixel progressieve CMOS-sensor
 • Full HD-resolutie van 1920 x1080
 • Wide Dynamic Range beeldverbetering
 • Ondersteuning H.264, MPEG-4, MJPEG codec voor streamen en opnemen
 • Bewegingsdetectie
 • Privacymasker

 

Outdoor plaatsing

 • Ingebouwde IR-ledverlichting met een bereik van 15 m voor gebruik in donkere gebieden
 • Uiteenlopende montageopties voor flexibele plaatsing
 • Robuuste, weerbestendige IP68-behuizing
 • Weerschild ter bescherming van de camera bij plaatsing in de buitenlucht

 

Flexibiliteit

 • MicroSD/SDHC-kaartsleuf voor onboard opslag
 • 10/100 Fast Ethernet-poort met PoE voor eenvoudige integratie in uw netwerk
 • DI/DO-socket voor het aansluiten van externe apparaten
 • Audio in- en uit-jacks kunnen worden aangesloten op een microfoon en luidspreker voor 2-wegcommunicatie

 

Meer informatie over de DCS-6314 vindt u op de D-Link website
Citaten
"Voor deze nieuwe Full HD WDR Varifocal Day & Night Outdoor Dome Network Camera hebben we geput uit onze enorme knowhow op het gebied van IP-bewaking. De camera biedt bedrijven een betaalbare, professionele bewakingsoptie met een scala aan functies die zijn afgestemd op de bewakingsuitdagingen waarmee bedrijven dagelijks worden geconfronteerd. Veel bedrijven vertrouwen op buitencamera’s voor de bescherming van eigendommen, personen of voorraden. Om effectief te zijn moeten deze bestand zijn tegen vandalisme, slechte weersomstandigheden en een wisselende lichtkwaliteit. Op basis van de behoeften van onze klanten hebben we een bewakingscamera ontwikkeld die al deze uitdagingen aankan en dag en nacht hoogwaardige HD-beelden levert." Kevin Wen, President van D-Link Europe
Afbeeldingen
Over D-Link

D-Link ontwerpt, ontwikkelt en produceert al 30 jaar Award-winnende oplossingen voor netwerken, draadloos internet, videobewaking, opslag en domotica. Als wereldleider in connectiviteit innoveert D-Link zakelijke netwerken en stellen ze bedrijven in staat om efficiënter te werken. Ook hebben ze een belangrijke rol als voorloper in de ontwikkeling van ‘Smart Home’-technologie. D-Link maakt het voor consumenten gemakkelijk en betaalbaar om hun huis te beveiligen en te automatiseren, zodat ze met behulp van hun smartphone of tablet waar ook ter wereld hun eigendommen in de gaten kunnen houden.

D-Links uitgebreide assortiment innovatieve, hoogwaardige en intuïtieve technologieën zijn beschikbaar voor zowel bedrijven als consumenten, via een wereldwijd netwerk channel- en retailpartners en dienstverleners.

Volg ons op onze sociale-mediakanalen: Facebook, Twitter en LinkedIn.

berichten