Consumentenbond bekroont D-Link DHP-W311AV Powerline KIT met Beste Koop en Beste Test

22 JULY 2013, AMSTERDAM
Summary
De DHP-W311AV Powerline KIT van D-Link is door de Consumentenbond beoordeeld als Beste Koop en is daarbij ook nog als Beste uit de Test van juli 2013 gekomen. Deze Powerline KIT vergroot direct de dekking van het thuisnetwerk en maakt daarbij gebruik van bestaande elektriciteitskabels om plekken met beperkte of geen dekking te bereiken. Met de DHP-W311AV is simultaan videostreaming, online gamen, surfen op het internet en VoIP op meerdere apparaten door het hele huis mogelijk.

De DHP-W311AV heeft als eindcijfer een 8,3 gekregen. Hierbij de conclusie van de Consumentenbond: “De DHP-W311AV is een snelle en eenvoudig te installeren adapter voor een redelijke prijs.”

De DHP-W311AV ondersteunt Quality-of-Service voor IPTV en HDTV streaming thuis. De performance wordt verder vergroot door maximale snelheden van 500 Mbps en een dekkingsverbetering van 23% vergeleken met standaard PowerLine apparatuur. Hierdoor is het mogelijk om eenvoudig content te streamen naar meerdere apparaten tegelijk, ook op plekken in huis waar normaliter geen draadloze verbinding mogelijk is.

De AV500 DHP-W311AV Powerline Kit heeft een adviesprijs van €89,99- incl. BTW

Voor meer informatie: http://www.dlink.nl

Images
About D-Link

D-Link ontwerpt, ontwikkelt en produceert al 30 jaar Award-winnende oplossingen voor netwerken, draadloos internet, videobewaking, opslag en domotica. Als wereldleider in connectiviteit innoveert D-Link zakelijke netwerken en stellen ze bedrijven in staat om efficiënter te werken. Ook hebben ze een belangrijke rol als voorloper in de ontwikkeling van ‘Smart Home’-technologie. D-Link maakt het voor consumenten gemakkelijk en betaalbaar om hun huis te beveiligen en te automatiseren, zodat ze met behulp van hun smartphone of tablet waar ook ter wereld hun eigendommen in de gaten kunnen houden.

D-Links uitgebreide assortiment innovatieve, hoogwaardige en intuïtieve technologieën zijn beschikbaar voor zowel bedrijven als consumenten, via een wereldwijd netwerk channel- en retailpartners en dienstverleners.

Volg ons op onze sociale-mediakanalen: Facebook, Twitter en LinkedIn.

news