D-Link Boxee Box blijft volledig beschikbaar in Europa

09 JULY 2013, AMSTERDAM
Summary
D-Link bevestigt dat de Boxee Box volledig beschikbaar en ondersteund blijft in Europa voor nieuwe en bestaande klanten na de overname van Boxee door Samsung. Sinds de introductie in 2010, behoort de compacte HD-mediaspeler bij de beste mediaspelers op de markt. Met de D-Link Boxee Box kunnen gebruikers eenvoudig digitale content streamen naar hun televisie vanaf een harde schijf, USB-stick of netwerk.

D-Link blijft de volledige hardware en garantie bieden aan zowel bestaande als nieuwe klanten. Ook content over-the-air en/of over-the-top (OTT) blijft beschikbaar met de Boxee Box.

De klantenservice voor Boxee blijft ongewijzigd- klanten kunnen gewoon contact opnemen met Boxee’s support team via support@boxee.tv of via de Boxee knowledgebase boxee.tv/help

Quotes
"D-Link was volledig op hoogte van Boxee’s ambities om een groter onderdeel te worden van de Smart-TV industrie. Dit was in overeenstemming met onze plannen voor de D-Link Boxee Box. De D-Link Boxee Box is een enorm succes en een bepalend apparaat voor media streaming. De Boxee Box blijft de beste keus voor consumenten." Kevin Wen, President D-Link Europa
Images
About D-Link

D-Link ontwerpt, ontwikkelt en produceert al 30 jaar Award-winnende oplossingen voor netwerken, draadloos internet, videobewaking, opslag en domotica. Als wereldleider in connectiviteit innoveert D-Link zakelijke netwerken en stellen ze bedrijven in staat om efficiënter te werken. Ook hebben ze een belangrijke rol als voorloper in de ontwikkeling van ‘Smart Home’-technologie. D-Link maakt het voor consumenten gemakkelijk en betaalbaar om hun huis te beveiligen en te automatiseren, zodat ze met behulp van hun smartphone of tablet waar ook ter wereld hun eigendommen in de gaten kunnen houden.

D-Links uitgebreide assortiment innovatieve, hoogwaardige en intuïtieve technologieën zijn beschikbaar voor zowel bedrijven als consumenten, via een wereldwijd netwerk channel- en retailpartners en dienstverleners.

Volg ons op onze sociale-mediakanalen: Facebook, Twitter en LinkedIn.

news