D-Link vernieuwt mydlink™ apps voor Cloud Camera’s

Pinch-to-zoom en andere nieuwe functies beschikbaar

03 JULY 2013, AMSTERDAM
Summary
D-Link presenteert een groot aantal verbeteringen in de mydlink™ portal en mydlink™ Cloud Camera apps. Hiermee wordt het nog makkelijker om via je computer, smartphone of tablet op afstand je huis of kantoor in de gaten te houden. D-Link, pionier en marktleider op het gebied van IP-bewakingssystemen voor consumenten, biedt met deze update nieuwe functies zoals vereenvoudigde configuratie op de mydlink™ portal en uitgebreidere mogelijkheden voor beheer op afstand via de mydlink™ apps.

D-Link Cloud camera’s bieden in combinatie met de mydlink™ portal een 24-uurs beveiligingsoplossing. De belangrijkste vernieuwingen:

Simpele portal-configuratie: Gebruikers kunnen nu direct op de mydlink™ portal de instellingen voor bewegings- en geluidsdetectie1 aanpassen zoals opnameschema’s en geluidsgrenzen. De geavanceerde instellingen hoeven niet meer te worden geopend.

Video terugkijken op afstand: Gebruikers kunnen videobeelden, die zijn opgeslagen op de SD-kaart in de camera (bij bepaalde modellen), afspelen op hun smartphone of tablet. Bovendien kunnen ze opnameschema’s en override-opties configureren als de SD-kaart vol is.

Speakersysteem: Gebruikers kunnen met een mobiel apparaat nu spreken en luisteren via de audio uitgang van de camera’s. D-Link Cloud Camera’s met deze functie zijn onder andere  de Enhanced Day/Night Cloud Camera (DCS-942L) en HD Cube Cloud Camera (DCS-2132L).

Pan en Tilt op afstand: Voor grotere flexibiliteit kunnen de Wireless PTZ Day/Night Cloud Camera (DCS-5020L) en HD Wireless PTZ Day/Night Cloud Camera (DCS-5222L) nu ook live via een mobiel apparaat worden gedraaid en gekanteld.

Naam wijzigen: De naam van een camera kan nu eenvoudig worden gewijzigd via de mobiele app of portal. Handig als de camera naar een nieuwe of tijdelijke locatie is verplaatst en je het apparaat snel wilt vinden.

Cameralijst herorganiseren: Met een simpele drag-and-drop interface kunnen gebruikers met meerdere mydlink™-camera’s de apparatuur in de gewenste volgorde zetten.

Verkrijgbaarheid en prijs
D-Link biedt haar klanten de meeste functies en het grootste assortiment beveiligingscamera’s.  Er is geen maandelijkse betaling of abonnement nodig.

De uitbreidingen zijn nu beschikbaar op de mydlink™ portal en mydlink™ Lite (gratis) app. Vanaf eind juni zijn ze beschikbaar voor de mydlink™+ app (€ 0,89), waarbij ook een dashboard voor meerdere camera’s beschikbaar is. 

Beide apps zijn verkrijgbaar via de Apple App Store en Android Marketplace.

mydlink™ Lite

Apple: https://itunes.apple.com/nl/app/mydlink-lite/id372571229?mt=8

Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.dlink.mydlink


mydlink™

Apple: https://itunes.apple.com/us/app/mydlink/id479832296?mt=8

Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.dlink.mydlinkplus

About D-Link

D-Link ontwerpt, ontwikkelt en produceert al 30 jaar Award-winnende oplossingen voor netwerken, draadloos internet, videobewaking, opslag en domotica. Als wereldleider in connectiviteit innoveert D-Link zakelijke netwerken en stellen ze bedrijven in staat om efficiënter te werken. Ook hebben ze een belangrijke rol als voorloper in de ontwikkeling van ‘Smart Home’-technologie. D-Link maakt het voor consumenten gemakkelijk en betaalbaar om hun huis te beveiligen en te automatiseren, zodat ze met behulp van hun smartphone of tablet waar ook ter wereld hun eigendommen in de gaten kunnen houden.

D-Links uitgebreide assortiment innovatieve, hoogwaardige en intuïtieve technologieën zijn beschikbaar voor zowel bedrijven als consumenten, via een wereldwijd netwerk channel- en retailpartners en dienstverleners.

Volg ons op onze sociale-mediakanalen: Facebook, Twitter en LinkedIn.

news