Professionele camerabeveiliging voor iedereen bereikbaar

D-Link komt met eenvoudig te installeren en makkelijk te gebruiken beveiligingsoplossing voor thuis

12 JUNE 2013, AMSTERDAM
Summary
D-Link lanceert met de draadloze Day & Night, Pan/Tilt Cloud camera en WiFi-extender DCS-5020L een bewakingsoplossing voor consumenten van professioneel niveau. Huiseigenaren hebben nu de vrijheid hun geliefde(n) en bezittingen eenvoudig te monitoren met technologie die voorheen alleen beschikbaar was voor het professionele segment.

Voor een beter draadloos netwerk binnenshuis functioneert de camera als WiFi-extender. Hierdoor werkt de cloud camera ook zonder een bekabelde netwerkverbinding. Daarnaast hebben notebooks, tablets en smartphones via deze WiFi-extender verbinding op plekken waar voorheen het signaal beperkt of afwezig was.

De DSC-5020L cloud camera is op afstand bestuurbaar via de mydlink™ app. Door de pan/tilt functie beslaat een enkele camera een groot gebied en dankzij infrarood licht zijn de avond- en nachtopnamen ook van uitstekende kwaliteit. Door het “Zero Configuration” installatiesysteem is de camera automatisch te installeren wanneer deze verbonden is met een D-Link Cloud Router. Bij onbevoegd betreden van een specifiek gebied rondom het huis of kantoor of overschrijding van een bepaalde geluidsgrens stuurt de camera automatisch een e-mailwaarschuwing met een foto of videobeelden naar de huiseigenaar. Zo kan direct actie worden ondernomen.

Aangezien de camera  via de cloud bereikbaar is, kan de live stream op ieder moment worden bekeken met bijvoorbeeld een smartphone of tablet met de mydlink™ app voor iPhone®, iPad® of Android™. Via de mylink™ web portal is de live video-feed ook op afstand te bekijken via de pc.

Kevin Wen, President D-Link Europe: “Met deze cloud camera biedt D-Link huiseigenaren veiligheid en rust voor een competitieve prijs. De camera is snel geïnstalleerd en gebruiksvriendelijk. D-Link’s expertise op het gebied van IP-surveillance en netwerkproducten voor bedrijven komt hierbij goed van pas.”

De DSC-5020L heeft een advies verkoopprijs van €199,- incl. BTW en is nu verkrijgbaar.

Voor meer informatie: http://www.dlink.nl

Images
Documents
About D-Link

D-Link ontwerpt, ontwikkelt en produceert al 30 jaar Award-winnende oplossingen voor netwerken, draadloos internet, videobewaking, opslag en domotica. Als wereldleider in connectiviteit innoveert D-Link zakelijke netwerken en stellen ze bedrijven in staat om efficiënter te werken. Ook hebben ze een belangrijke rol als voorloper in de ontwikkeling van ‘Smart Home’-technologie. D-Link maakt het voor consumenten gemakkelijk en betaalbaar om hun huis te beveiligen en te automatiseren, zodat ze met behulp van hun smartphone of tablet waar ook ter wereld hun eigendommen in de gaten kunnen houden.

D-Links uitgebreide assortiment innovatieve, hoogwaardige en intuïtieve technologieën zijn beschikbaar voor zowel bedrijven als consumenten, via een wereldwijd netwerk channel- en retailpartners en dienstverleners.

Volg ons op onze sociale-mediakanalen: Facebook, Twitter en LinkedIn.

news