D-Link introduceert eerste beveiligingscamera met ingebouwde WiFi versterker

Betaalbare DCS-933L is zowel IP-beveiligingscamera als WiFi Extender

12 JUNE 2013, AMSTERDAM
Summary
D-Link introduceert met de DCS-933L een veelzijdige beveiligingscamera die het beste van twee werelden combineert. Naast beveiligingsoplossing met een livestream hoge kwaliteit videobeelden, functioneert deze nieuwe camera ook als WiFi extender. De camera vergroot direct de dekking van het thuisnetwerk om plekken met beperkte of geen dekking te bereiken.

Dankzij de geluids- en bewegingsdetectie kunnen huiseigenaren rustig een weekendje weg of op vakantie. Bij onbevoegd betreden van een specifiek gebied rondom iemands huis of kantoor of overschrijding van een bepaalde geluidsgrens stuurt de camera automatisch een e-mailwaarschuwing met een foto of videobeelden naar de huiseigenaar. Zo kan direct actie worden ondernomen. Infrarood-LED’s zorgen voor heldere beelden onder alle lichtomstandigheden, zelfs in totale duisternis.

De cloudcamera is direct toegankelijk via de beveiligde mydlink™ webportal of de gratis D-Link app voor smartphones en tablets. Omdat de camera geschikt is voor mydlink™, heeft de gebruiker via een internetverbinding overal en altijd toegang tot de live camerabeelden. De DCS-933L biedt hierdoor een perfecte oplossing voor 24-uurstoezicht binnenshuis. Bovendien werkt de camera zonder gebruik van een computer en er is geen speciale hard- of software nodig.

Naast de uitgebreide functies op het gebied van videobewaking heeft de camera ook een WiFi extender waarmee het bereik van het bestaande draadloze netwerk wordt vergroot. De ingebouwde 802.11n wireless extender zorgt voor dekking in meer ruimten en met meer apparaten, waardoor dode zones tot het verleden behoren.

“Dit is onze meest veelzijdige dag/nachtcamera tot nu toe. Dankzij al deze verschillende functies kunnen gebruikers nu tegen een aantrekkelijke prijs hun eigendommen beschermen. In het verleden werd videobewaking gezien als een zeer prijzige aangelegenheid, maar deze betaalbare vorm van IP-bewaking wordt steeds populairder voor woningen en kleine bedrijven. Deze camera’s worden bijvoorbeeld vaak in toegangsruimten en bij deuren geïnstalleerd, waar ook een draadloos signaal extra ondersteuning kan gebruiken. Deze camera biedt dat,” aldus Kevin Wen, president van D-Link Europe. 

Dankzij het compacte ontwerp kan de D-Link DCS-933L vrijwel overal in huis of kleine kantoren worden geïnstalleerd. U hoeft alleen op een knop te drukken of een netwerkkabel in de router te steken om het apparaat te activeren. D-Link's Zero Configuration zorgt voor automatische configuratie en intelligente synchronisatie.

Voor kleine bedrijven die de D-Link Dag/Nacht Cloud-camera willen gebruiken voor bewakingsdoeleinden, is er de gratis D-ViewCam™-software, een uitgebreid bewakingssysteem dat is ontworpen om meerdere IP-camera’s centraal te beheren. D-ViewCam™ biedt ondersteuning voor maximaal 32 IP-camera’s en is compatibel met alle bestaande D-Link IP-camera’s. Het systeem biedt voor beveiligingsdoeleinden digitale bewaking en opname van videobeelden, geluid en gebeurtenissen.

De voornaamste kenmerken van de D-Link Dag/Nacht Cloud-camera (DCS-933L) zijn o.a.:

  • snel te installeren zonder kennis van netwerken: draadloze verbinding met één druk op de knop dankzij WPS,
  • ingebouwde Wireless N extender – de camera functioneert ook als wireless extender en verbetert zo de draadloze netwerkdekking in huis,
  • 24/7 bewaking: de infrarood (IR)-LED biedt zelfs in complete duisternis een goed beeld,
  • dankzij mydlink-ondersteuning kan de gebruiker eenvoudig de beelden live op afstand bekijken,
  • bewegings- en geluidsdetectie,
  • compacte en discrete vormgeving.

De D-Link Dag/Nacht Cloud-camera (DCS-933L) is verkrijgbaar per direct voor de adviesverkoopprijs van €136,- incl. BTW.

Voor meer informatie: http://www.dlink.nl en hier voor videobeelden: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=zkSObNtY8J4

Videos
Documents
About D-Link

D-Link ontwerpt, ontwikkelt en produceert al 30 jaar Award-winnende oplossingen voor netwerken, draadloos internet, videobewaking, opslag en domotica. Als wereldleider in connectiviteit innoveert D-Link zakelijke netwerken en stellen ze bedrijven in staat om efficiënter te werken. Ook hebben ze een belangrijke rol als voorloper in de ontwikkeling van ‘Smart Home’-technologie. D-Link maakt het voor consumenten gemakkelijk en betaalbaar om hun huis te beveiligen en te automatiseren, zodat ze met behulp van hun smartphone of tablet waar ook ter wereld hun eigendommen in de gaten kunnen houden.

D-Links uitgebreide assortiment innovatieve, hoogwaardige en intuïtieve technologieën zijn beschikbaar voor zowel bedrijven als consumenten, via een wereldwijd netwerk channel- en retailpartners en dienstverleners.

Volg ons op onze sociale-mediakanalen: Facebook, Twitter en LinkedIn.

news