D-Link ‘JustConnect™’ compleet IP-surveillance systeem speciaal voor MKB

Netwerk video recorder installeert snel, gemakkelijk en tegen lage kosten

29 MAY 2013, AMSTERDAM
Summary
D-Link introduceert met de JustConnect™ multi-funtional network video recorder (DNR-2060-08P), een end-to-end IP-surveillance oplossing die speciaal is ontworpen voor het midden- en kleinbedrijf. JustConnect™ installeert snel, gemakkelijk, tegen lage kosten en is eenvoudig te onderhouden. Met deze netwerk video recorder kunnen installateurs voor het eerst een dergelijke geavanceerde beveiligingsoplossing bieden voor een aantrekkelijke prijs.

Met JustConnect™ zijn uitgebreide surveillance mogelijkheden beschikbaar voor gebruikers met beperkte technische kennis. De recorder is snel aangesloten op maximaal acht IP-beveiligingscamera’s, waarbij configuratie, extra schakelaars en zelfs een PC tijdens het installeren van het netwerk niet nodig zijn.

Het beheren van het netwerk is efficiënt omdat geautoriseerde gebruikers eenvoudig de livestream kunnen monitoren en opgenomen beeldmateriaal later kunnen afspelen. Ook zijn opnames mogelijk die zijn ingesteld op een bepaald tijdstip of opnames die worden geactiveerd door een bepaalde gebeurtenis.

Het aanpassen van de camerafocus en het exporteren van beelden is eveneens mogelijk. Met de functie bewegingsdetectie starten opnames pas wanneer camera’s bewegingen waarnemen. Hierdoor hoeft de gebruiker alleen relevant beeldmateriaal terug te kijken en bespaart men opslagruimte. Tevens kunnen gebruikers live op afstand meekijken via de JustConnect+ mobile app voor smartphones en tablets. De combinatie met HD-beeldkwaliteit maakt deze netwerk video recorder ideaal voor bijvoorbeeld supermarkten, kantoren en hotels.

Naast de camera’s vereist JustConnect™ een standaard SATA-hardeschijf voor opslag en een HDMI- OF VGA-monitor voor weergave. JustConnect™ start automatisch verschillende netwerkprotocollen voor de installatie waaronder IP-adressen en Quality of Service (QoS). De camera’s kunnen worden geïnstalleerd met een ethernet netwerkkabel met elektriciteitsvoorziening. (Power over Ethernet)

 De D-Link JustConnect™ multi-funtional network video recorder (DNR-2060-08P) is verkrijgbaar voor de adviesverkoopprijs van €999,- excl. BTW.

 Voor meer informatie: http://www.dlink.nl en hier voor videobeelden: http://youtu.be/dQy_vJIEnXg

JustConnect’s  multi-funtional network video recorder (DNR-2060-08P)

-      8 x PoE poorten (PoE + Complient)

-      6-bay harde schijf (SATA II HDD)

-      Gelijktijdige live view, opname en weergave

-      Remote view (via JustConnect+ Mobile App)

-      Meerdere opname-opties

-      Ondersteunt Jpeg, M-JPEG en H.264 formaten

-      24 TB opnamecapaciteit (equivalent aan 30 days dagen HD-opnames op alle 30 dagen kanalen)

-      Meerdere opnametriggers, waaronder bewegingdetectie, timing en alarm

-      Ondersteunt UPS via de USB-interface

 

Images
Videos
Documents
About D-Link

D-Link ontwerpt, ontwikkelt en produceert al 30 jaar Award-winnende oplossingen voor netwerken, draadloos internet, videobewaking, opslag en domotica. Als wereldleider in connectiviteit innoveert D-Link zakelijke netwerken en stellen ze bedrijven in staat om efficiënter te werken. Ook hebben ze een belangrijke rol als voorloper in de ontwikkeling van ‘Smart Home’-technologie. D-Link maakt het voor consumenten gemakkelijk en betaalbaar om hun huis te beveiligen en te automatiseren, zodat ze met behulp van hun smartphone of tablet waar ook ter wereld hun eigendommen in de gaten kunnen houden.

D-Links uitgebreide assortiment innovatieve, hoogwaardige en intuïtieve technologieën zijn beschikbaar voor zowel bedrijven als consumenten, via een wereldwijd netwerk channel- en retailpartners en dienstverleners.

Volg ons op onze sociale-mediakanalen: Facebook, Twitter en LinkedIn.

news