D-Link zet klanten op de eerste plaats met nieuwe website

Vernieuwde site weerspiegelt de wens van D-Link om klanten te helpen verbinden

18 APRIL 2013, AMSTERDAM
Summary
D-Link lanceert een vernieuwde Nederlandse website. Deze website biedt een aantal nieuwe mogelijkheden die de gebruikerservaring van klanten verbeteren en de toegang tot producten en informatie vergemakkelijken.

Het is een uitnodigende site met een frisse nieuwe look & feel die het merk goed vertegenwoordigt met vereenvoudigde navigatie, rijke content en gedetailleerde informatie over de producten en diensten van D-Link. Bovendien passen de opgefriste look & feel van de site beter bij het D-Link-merk.

De site is opgedeeld in drie secties, namelijk Thuisgebruiker, Zakelijke gebruiker en Service Provider. Elke sectie geeft op intuïtieve wijze informatie over de switches, IP-surveillancecamera’s, network storage, wireless, home monitoring camera’s, routers, PowerLine, netwerkadapters, mediaplayers en het nieuwe cloud-aanbod van D-Link. Er is ook een eenvoudige vergelijkingstool waarmee gebruikers kunnen filteren op product en de functionaliteit kunnen vergelijken. Zo kunnen ze snel het meest geschikte product vinden.

De site is niet alleen aantrekkelijker en eenvoudiger geworden, maar het ontwerp is ook aangepast voor weergave op mobiele telefoons en tablets. Deze verbetering was onvermijdelijk in de wereld van nu waarin iedereen altijd en overal online is.

Er is veel nieuwe, rijke content beschikbaar, waaronder filmpjes, handleidingen, whitepapers, case studies en een nieuw informatiecentrum. Met de intuïtieve zoekfunctie kunnen gebruikers snel en gemakkelijk de gewenste content vinden.

“Het voornaamste doelen van de nieuwe site zijn de relatie met onze bestaande partners versterken, klanten van nuttige informatie voorzien en de juiste productinformatie verschaffen. Ook willen we de kennis en expertise die we in de afgelopen 27 jaar hebben opgedaan, delen met anderen,” aldus Kevin Wen, President van D-Link Europe.

"D-Link blijft investeren in de ontwikkeling van zijn activiteiten en deze nieuwe internationale website maakt deel uit van een algemene merkvernieuwing. Het is duidelijk een verlengstuk van het bedrijf, dat dynamische content, een rijkere ervaring en meer gebruikersvriendelijkheid biedt.”

 De vernieuwde website vindt u op http://www.dlink.nl

Documents
About D-Link

D-Link ontwerpt, ontwikkelt en produceert al 30 jaar Award-winnende oplossingen voor netwerken, draadloos internet, videobewaking, opslag en domotica. Als wereldleider in connectiviteit innoveert D-Link zakelijke netwerken en stellen ze bedrijven in staat om efficiënter te werken. Ook hebben ze een belangrijke rol als voorloper in de ontwikkeling van ‘Smart Home’-technologie. D-Link maakt het voor consumenten gemakkelijk en betaalbaar om hun huis te beveiligen en te automatiseren, zodat ze met behulp van hun smartphone of tablet waar ook ter wereld hun eigendommen in de gaten kunnen houden.

D-Links uitgebreide assortiment innovatieve, hoogwaardige en intuïtieve technologieën zijn beschikbaar voor zowel bedrijven als consumenten, via een wereldwijd netwerk channel- en retailpartners en dienstverleners.

Volg ons op onze sociale-mediakanalen: Facebook, Twitter en LinkedIn.

news