Uitbreiding assortiment D-Link IP-camera’s verbetert bedrijfsbeveiliging

Camera’s bieden bedrijven meer surveillancemogelijkheden om hun panden te beschermen

11 APRIL 2013, AMSTERDAM
Summary
Beveiligingsbeheer wordt dankzij het brede assortiment IP-camera's van D-Link eenvoudiger voor bedrijven van elke grootte. D-Link heeft twee nieuwe High Definition-camera’s toegevoegd aan zijn IP Surveillance assortiment, waardoor er nu meer flexibele opties zijn voor bedrijven die hun panden van binnen en van buiten willen beveiligen.

De Full HD Mini Fixed-Dome camera (DCS-6210) is een onopvallende camera met een vandalismebestendige koepelvormige behuizing, die zowel binnen als buiten kan worden gebruikt. De camerapositie kan over drie assen worden aangepast, waardoor de camera een breed zichtveld heeft. Daarnaast is het apparaat uitgerust met blacklight-compensatie, waardoor ook beelden worden geproduceerd onder lastige lichtomstandigheden (bijvoorbeeld gangen of locaties met natuurlijk licht). Dankzij een bijzonder stevige, weerbestendige behuizing in combinatie met Full HD (1080P)-resolutie is dit de perfecte oplossing voor gebruik op afgelegen magazijnen, distributiecentra, of units in businessparken.

De eenvoudige HD PoE Fixed Network camera (DCS-3010) is een andere nieuwe aanwinst in het D-Link IP Surveillance assortiment, waarmee zelfs de kleinste bedrijven of woningen snel een IP Surveillanceoplossing kunnen opzetten. Deze camera biedt High Definition (720P) beelden en een lichtgewicht uitvoering en is daarmee snel te installeren. De beeldkwaliteit voldoet aan de behoeften van de meeste bedrijven.

“Dankzij IP-surveillance is beveiligingsbeheer veel eenvoudiger en meer flexibel, waardoor we de markt snel zien groeien," aldus Kevin Wen, President van D-Link Europe. “Door meer camera’s op te nemen in ons assortiment, kunnen bedrijven van elke grootte surveillanceapparatuur installeren die voldoet aan hun behoeften. Dankzij de toegankelijke prijsstelling van onze twee nieuwe camera’s kan nu elk bedrijf zijn beveiliging verbeteren.”

Met de Power over Ethernet (PoE)-functionaliteit zijn de camera’s eenvoudig te installeren in uiteenlopende locaties omdat er geen aparte stroomvoorziening nodig is. De camera’s kunnen worden geprogrammeerd met bewegingsdetectie en aan-/uitgezet op basis van een tijdsklok. Bovendien zijn ze uitgerust met masking van ongewenste dekkingsgebieden en bieden ze beveiligde toegang tot specifieke feeds. Beide camera’s hebben een audio-uitgang en ingebouwde microfoon zodat bedrijven kunnen communiceren met bezoekers en/of werknemers of ongeautoriseerde personen kunnen waarschuwen. Er kunnen e-mailmeldingen worden ingesteld om te waarschuwen voor verdachte activiteit, waarmee de reactiesnelheid wordt verbeterd.

Er kan ook via een netwerk op afstand worden ingelogd op de camera’s om de beelden en activiteitenschema’s te bekijken en te beheren. Of bedrijfseigenaren nu wel of niet aanwezig zijn op hun bedrijfslocatie, ze kunnen nu vertrouwen op de flexibele beveiligingsoplossingen van D-Link.

De camera’s bieden bedrijven die hun investering ook voor de toekomst willen waarborgen, een schaalbare oplossing. Dankzij de gratis D-Link D-ViewCamTM managementsoftware waarmee maar liefst 32 camera’s kunnen worden beheerd, kunnen bedrijven nu eenvoudig een professionele surveillanceoplossing creëren.

De D-Link IP Surveillance Suite omvat een breed assortiment camera's, network video recorders (NVR’s) en video management software (VMS), waarmee bedrijven streams van meerdere units kunnen coördineren.

Prijs en beschikbaarheid

De D-Link Full HD Mini Fixed-Dome camera (DCS-6210) is nu verkrijgbaar voor de adviesverkoopprijs van €399,- incl. BTW.

De D-Link HD PoE Fixed Network camera (DCS-3010) is nu verkrijgbaar voor de adviesverkoopprijs van €249,- incl. BTW.

 

Documents
About D-Link

D-Link ontwerpt, ontwikkelt en produceert al 30 jaar Award-winnende oplossingen voor netwerken, draadloos internet, videobewaking, opslag en domotica. Als wereldleider in connectiviteit innoveert D-Link zakelijke netwerken en stellen ze bedrijven in staat om efficiënter te werken. Ook hebben ze een belangrijke rol als voorloper in de ontwikkeling van ‘Smart Home’-technologie. D-Link maakt het voor consumenten gemakkelijk en betaalbaar om hun huis te beveiligen en te automatiseren, zodat ze met behulp van hun smartphone of tablet waar ook ter wereld hun eigendommen in de gaten kunnen houden.

D-Links uitgebreide assortiment innovatieve, hoogwaardige en intuïtieve technologieën zijn beschikbaar voor zowel bedrijven als consumenten, via een wereldwijd netwerk channel- en retailpartners en dienstverleners.

Volg ons op onze sociale-mediakanalen: Facebook, Twitter en LinkedIn.

news