D-Link breidt assortiment outdoor cloud camera’s uit voor huiseigenaren

Op afstand beheerbare camera met 24/7 live-stream

26 MARCH 2013, AMSTERDAM
Summary
D-Link lanceert een draadloze buitencamera met cloud-technologie. Deze is speciaal ontwikkeld voor huiseigenaren om een oogje in het zeil te kunnen houden. De HD Wireless Outdoor Cloud camera (DCS-2332L) is de meest recente toevoeging aan het assortiment D-Link bewakingscamera’s voor consumenten. De camera beschikt over mydlink Cloud Services waarmee consumenten eenvoudig de camera op afstand kunnen beheren en real-time beeldmateriaal kunnen streamen naar PC, notebook, iPhone, iPad, of Android.

Dankzij de draadloze cloud-functies is deze buitencamera perfect voor plekken waar stroom beschikbaar is en geen netwerkkabel zoals schuren en garages. De voor in de buitenlucht ontworpen DCS-2332L is IP65-gecertificeerd en stof- en spatwaterdicht.

HD beeldkwaliteit wordt gegarandeerd dankzij de 1MP CMOS sensor, waarmee 720p HD videobeelden worden opgenomen die scherp van beeld zijn en rijk aan details. Met night vision en PIR–bewegingsdetectie is de camera geschikt voor dag en nacht monitoren en wanneer bewegingen worden gedetecteerd wordt er 24/7 een melding verzonden naar de gebruiker. De audio-uitgang en ingebouwde microfoon maakt audio-opnamen mogelijk, zodat de camera ook dienst kan doen als toegangssysteem.

Beelden kunnen worden opgenomen met een Netwerk Video Recorder. Daarnaast heeft de camera een microSD-kaart* voor opnames zonder dat een PC of netwerk opslag apparaat nodig is.

Door het “Zero Configuration” installatiesysteem kunnen gebruikers camera’s intelligent configureren en syncen als ze verbonden zijn met een D-Link Cloud Router. Het toevoegen van extra camera’s werkt eenvoudig en snel.

Door het eenvoudige systeem en de aantrekkelijke prijs is de camera ook geschikt voor het midden en kleinbedrijf die een buitenruimte willen bewaken of de ingang van hun gebouw.

Prijs en beschikbaarheid
De D-Link HD Wirelles Outdoor Cloud camera (DCS-2332L) is nu verkrijgbaar voor de adviesverkoopprijs van €369,- incl. BTW.


* microSD-kaart is niet inclusief

  

HD Wireless Outdoor Cloud Camera (DCS-2332L)

Camera

• 1/4 "Megapixel CMOS sensor

• Vaste lens: 3,45 mm F2.0

• IP-65 waterdichte behuizing

• Ingebouwde infrarood verwijderbaar (ICR) filter

• IR LED verlichting voor gebruik in donkere gebieden

• Ingebouwde microfoon en luidspreker

• ONVIF compliant

Aansluitingen

• Wireless N

• Micro SD/SDHC kaart

Image & Video

• HD-resolutie (1280 x 720) en tot 1M (1280 x 800)

• H.264, MPEG-4 en Motion JPEG compressie

• ePTZ

• Privacy Mask-functie

• Ondersteunt meerdere toegangslijsten

• Ingebouwde Samba client voor het opslaan van een NAS SharePort ™ Mobile-app voor mobiel apparaten en het op afstand bekijken of het opslaan van bestanden via een iPhone, iPad of Android

Images
Documents
About D-Link

D-Link ontwerpt, ontwikkelt en produceert al 30 jaar Award-winnende oplossingen voor netwerken, draadloos internet, videobewaking, opslag en domotica. Als wereldleider in connectiviteit innoveert D-Link zakelijke netwerken en stellen ze bedrijven in staat om efficiënter te werken. Ook hebben ze een belangrijke rol als voorloper in de ontwikkeling van ‘Smart Home’-technologie. D-Link maakt het voor consumenten gemakkelijk en betaalbaar om hun huis te beveiligen en te automatiseren, zodat ze met behulp van hun smartphone of tablet waar ook ter wereld hun eigendommen in de gaten kunnen houden.

D-Links uitgebreide assortiment innovatieve, hoogwaardige en intuïtieve technologieën zijn beschikbaar voor zowel bedrijven als consumenten, via een wereldwijd netwerk channel- en retailpartners en dienstverleners.

Volg ons op onze sociale-mediakanalen: Facebook, Twitter en LinkedIn.

news