D-Link onthult IP-camera die onder alle omstandigheden scherpe full-HD beelden opneemt

Buitencamera verbetert IP-bewakingsnetwerken met Precision-Iris en ‘wide dynamic range’ technologie

27 FEBRUARY 2013, AMSTERDAM
Summary
D-Link introduceert een buitencamera voor 24-uurs bewaking die wisselende lichtomstandigheden in balans brengt. De HD-camera combineert een Precision-Iris (P-Iris) lens en WDR (wide dynamic range)- technologie om de belichting te verbeteren en silhouet- of ‘washout’-effecten te verminderen.

Deze geautomatiseerde beeldverbetering vormt een oplossing voor problemen die vaak optreden bij het registreren van activiteiten op locaties met een grote velddiepte (bijv. lange gangen of parkeergarages) en locaties met veel ramen of wisselende lichtinval. De hogere definitie, nauwkeurigheid en beeldhelderheid verhoogt de informatiekwaliteit die uit de beelden kan worden gehaald. Daarmee wordt ook de veiligheid verbeterd.

De P-Iris technologie is essentieel voor het opnemen van een betere beeldkwaliteit, helderheid en velddiepte. Sensoren in de camera meten continu de lichtomstandigheden en de ingebouwde motoren passen de lensgrootte daarop aan.

De DCS-7513 kan 24 uur per dag opnemen en heeft in het donker een maximaal bereik van 30 meter. De infraroodfilters maximaliseren het beschikbare licht en vervolgens verlichten  IR LEDs het te bewaken gebied wanneer het donker is.

Net als alle camera’s in het assortiment van D-Link is de DCS-7513 een IP-camera. Zo kunnen bedrijven de camera snel in een videobewakingsnetwerk installeren en eenvoudig beheren. Met behulp van mobiele toestellen kan bevoegd personeel de camerabeelden gemakkelijk vanaf elke locatie real-time bekijken.

De D-Link IP Surveillance Suite omvat een breed assortiment camera's, network video recorders (NVRs) en video management software (VMS), waarmee bedrijven streams van meerdere units kunnen coördineren. 

De DCS-7513 heeft een adviesprijs van €849,- incl. BTW. 

Quotes
"Voor veel bedrijven is IP-bewaking cruciaal, maar niet alle locaties en hun omgeving zijn hetzelfde. Onze nieuwe WDR-camera biedt niet alleen bedrijven, maar ook showrooms, hotels en ontspanningscentra een bewakingsoplossing die is afgestemd op hun specifieke omgeving. D-Link wil de nieuwe technologie op een zodanige wijze gaan leveren dat deze eenvoudig kan worden ingezet, geïntegreerd en beheerd, ongeacht de grootte van het bedrijf." Kevin Wen, President van D-Link Europe Ltd, tijdens de introductie van de Full HD WDR Day and Night Outdoor Network Camera
Images
Documents
About D-Link

D-Link ontwerpt, ontwikkelt en produceert al 30 jaar Award-winnende oplossingen voor netwerken, draadloos internet, videobewaking, opslag en domotica. Als wereldleider in connectiviteit innoveert D-Link zakelijke netwerken en stellen ze bedrijven in staat om efficiënter te werken. Ook hebben ze een belangrijke rol als voorloper in de ontwikkeling van ‘Smart Home’-technologie. D-Link maakt het voor consumenten gemakkelijk en betaalbaar om hun huis te beveiligen en te automatiseren, zodat ze met behulp van hun smartphone of tablet waar ook ter wereld hun eigendommen in de gaten kunnen houden.

D-Links uitgebreide assortiment innovatieve, hoogwaardige en intuïtieve technologieën zijn beschikbaar voor zowel bedrijven als consumenten, via een wereldwijd netwerk channel- en retailpartners en dienstverleners.

Volg ons op onze sociale-mediakanalen: Facebook, Twitter en LinkedIn.

news