D-Link reikt verder dan connectiviteit op MWC 2013

Dankzij D-Link Cloud-oplossingen halen klanten meer uit 4G/LTE

22 FEBRUARI 2013
Samenvatting
Volgende week introduceert D-Link op het Mobile World Congress 2013 in Barcelona een aantal oplossingen waarmee klanten op spannende nieuwe manieren kunnen profiteren van alle snelheid en flexibiliteit van 4G/LTE-verbindingen. De MWC 2013 is de grootste telecombeurs ter wereld en duurt van 25 t/m 28 februari.
“LTE connected home” wordt werkelijkheid met de DWR-926, een integrated access device (IAD). De persoonlijke LTE router wordt opnieuw gedefinieerd met de 4G Portable NAS Router, die overal en op elke manier is te gebruiken met ondersteuning van de D-Link innovatieve cloud-services. De 4G‐VDSL Hybrid Gateway van het bedrijf biedt bovendien betrouwbare connectiviteit en efficiënte functionaliteit op het gebied van load balancing. Wanneer klanten LTE nodig hebben voor de zwaarste applicaties, stellen de DWR-855 en de DWR-955 industriële machine-to-machine (M2M) VPN gateways een nieuwe standaard op het gebied van betrouwbaarheid en veiligheid.

Waar de klant zich ook bevindt, binnenshuis, buitenshuis of op het werk, de oplossingen van D-Link helpt hen boven connectiviteit uit te stijgen en meer te doen met hun 4G/LTE-verbinding.

 

LTE Home
De DWR-926 LTE 11ac DECT IAD maakt het moderne “LTE connected home” mogelijk. Dit apparaat biedt ondersteuning voor maximaal vier smart DECT handsets voor VoLTE-gesprekken en 11ac draadloze netwerkconnectiviteit op hoge snelheid door het hele huis. Daarmee verlopen high-definition video streams, VoIP-gesprekken en online gaming op meerdere draadloze apparaten veel sneller en soepeler. Daarnaast integreert de DWR-926 naadloos met Cloud Camera’s met mydlink-functionaliteit, mediaplayers en network storage devices, waardoor het makkelijker dan ooit is om ook thuis te genieten van de voordelen van een mobiele, sociale levensstijl.

4G Portable NAS Router
Met de D-Link 4G Portable NAS Router kunnen gebruikers dankzij de kracht van de persoonlijke cloud vrijwel overal profiteren van het volle potentieel van hun verbinding. Er zijn twee configuraties verkrijgbaar: een versie voor thuis met een verlichte standaard die op elk bureau en elke plank op zijn plaats is en een tweede versie op batterijen, die automatisch uitschakelt. De router creëert met een druk op de knop een Wi-Fi hotspot, breidt het bereik van een bestaand draadloos netwerk uit of combineert met een NAS om eenvoudig bestanden te delen.

4G-VDSL Hybrid Gateway
De D-Link 4G-VDSL Hybrid Gateway is een oplossing die 4G-VDSL perfect integreert bij de klant thuis. Van live video streaming tot steeds grotere bestandsoverdracht en samenwerking in realtime: de telecomprovider van vandaag vraagt bijna het onmogelijke van de meest recente, fantastische technologie. De 4G‐VDSL Hybrid Gateway van het bedrijf biedt bovendien betrouwbare connectiviteit en efficiënte functionaliteit op het gebied van load balancing. Waar nodig zorgt het apparaat voor dynamic load sharing en QoS-beheer voor IP traffic. Daarbij kan de thuisgebruiker zonder vertraging genieten van triple‐play service.

4G M2M Gateway
De solide DWR-855 Coolbox HSPA+ Router en DWR-955 Coolbox VPN 4G LTE/HSPA Router zijn ontworpen voor zware applicaties. Ze bieden geïntegreerde 4G LTE WAN en WLAN en daarnaast ook geavanceerde functionaliteit, zoals naadloze failover, always-on verbinding, redundante WAN-verbindingen en VPN-connectiviteit voor de ultieme draadloze toegang op hoge snelheid. Dit alles in een verstevigde metalen behuizing. Als de omstandigheden vragen om maximale betrouwbaarheid en hoge beveiliging, vormen de DWR-855 en DWR-955 het antwoord.

Neem voor meer informatie over de mobiele oplossingen van D-Link contact op met uw regionale D-Link partners of ga naar dlink.com.

 Citaten
""Als marktleider op het gebied van high-speed wireless networking zijn we er trots op de ongelooflijke snelheden, lage latencies en hoge capaciteit van 3G/4G/LTE-connectiviteit te combineren met onze persoonlijke cloud-services, die tot de beste in de mobiele sector behoren. D-Link bevindt zich in een unieke positie om de uiteenlopende behoeften van service providers aan de ene kant en bedrijven en consumenten aan de andere kant te begrijpen. Wij overbruggen deze verschillende behoeften met een breed assortiment cloud-enabled oplossingen die de wereld in staat stellen op een heel nieuwe manier verbinding te maken.”" GK Lee, Vice President van de D-Link Mobile Service Providers Business Unit
Documenten
Over D-Link

D-Link ontwerpt, ontwikkelt en produceert al 30 jaar Award-winnende oplossingen voor netwerken, draadloos internet, videobewaking, opslag en domotica. Als wereldleider in connectiviteit innoveert D-Link zakelijke netwerken en stellen ze bedrijven in staat om efficiënter te werken. Ook hebben ze een belangrijke rol als voorloper in de ontwikkeling van ‘Smart Home’-technologie. D-Link maakt het voor consumenten gemakkelijk en betaalbaar om hun huis te beveiligen en te automatiseren, zodat ze met behulp van hun smartphone of tablet waar ook ter wereld hun eigendommen in de gaten kunnen houden.

D-Links uitgebreide assortiment innovatieve, hoogwaardige en intuïtieve technologieën zijn beschikbaar voor zowel bedrijven als consumenten, via een wereldwijd netwerk channel- en retailpartners en dienstverleners.

Volg ons op onze sociale-mediakanalen: Facebook, Twitter en LinkedIn.

berichten