D-Link PowerLine AV500 breidt het thuisnetwerk uit

06 MAART 2013, AMSTERDAM
Samenvatting
D-Link heeft het assortiment PowerLine oplossingen voor het thuisnetwerk geactualiseerd. PowerLine AV500 maakt simultaan videostreaming, online gamen, surfen op het internet en VoIP op meerdere apparaten door het hele huis mogelijk.

De nieuwe productlijn vergroot direct de dekking van het thuisnetwerk en maakt daarbij gebruik van bestaande elektriciteitskabels om plekken met beperkte of geen dekking te bereiken.

Marktanalist Gartner schat dat consumenten in 2012 ongeveer 2,2 biljoen US dollar uitgaven aan digitale technologie (producten en diensten). Naar voorspelling zullen consumenten rond 2015 wereldwijd ongeveer 2,8 biljoen dollar uitgeven aan op het internet aangesloten apparaten, de dienstverlening eromheen en de content die wordt verstuurd en ontvangen via die apparaten. De nieuwe AV500 productlijn van D-Link speelt in op deze nieuwe vraag naar connectiviteit door een high-performance, stabiel en veilig draadloos signaal beschikbaar te maken door het hele huis. Waar nodig wordt gebruikgemaakt van de bestaande bekabeling. 

Het hele PowerLine AV500 assortiment ondersteunt Quality-of-Service voor IPTV en HDTV streaming thuis. De performance wordt nog vergroot door maximale snelheden van 500 Mbps en een dekkingsverbetering van 23% vergeleken met standaard PowerLine apparatuur. Zo komt het snel streamen van content naar meerdere apparaten tegelijk binnen handbereik, ook op plekken in huis waar normaliter geen draadloze verbinding mogelijk is.

Het systeem is snel te installeren dankzij Plug-and-Connect en de groene instellingen (laag stroomverbruik en een power saving-stand) helpen het energieverbruik te verminderen. 

Om een oplossing te bieden voor elk connectiviteitsscenario bestaat het nieuwe PowerLine AV500 assortiment (dat voldoet aan de HomePlug AV norm) uit: AV500 2-Port Mini Adapter (DHP-328AV), AV500 2-Port Adapter Starter Kit (DHP-329AV), AV500 Wireless N Mini Starter Kit (DHP-W311/E), AV500 Wireless N Mini Extender (DHP-W310/E), AV500 Mini Adapter (DHP-308AV), AV500 Mini Adapter Starter Kit (DHP-309AV), AV500 Passthrough Mini Adapter (DHP-P308AV) en AV500 Passthrough Mini Adapter Starter Kit (DHP-P309AV).

Door zijn compacte vormgeving zorgt de PowerLine AV500 Mini Adapter ervoor dat  een tweede stopcontact niet wordt geblokkeerd. Het is de perfecte oplossing voor locaties waar weinig ruimte is. De modellen met twee poorten zijn ideaal voor het groeiende aantal aangesloten hubs die overal in huis ontstaan. Dankzij het Passthrough model is extra connectiviteit mogelijk zonder dat men een stopcontact hoeft op te offeren. Met de Wireless N Extender kunnen klanten een draadloos netwerk uitbreiden en creëren waar dat eerst niet mogelijk was.


Prijs info:

De AV500 2-Port Mini Adapter (DHP-328AV) heeft een adviesprijs van €44,99- incl. BTW

De AV500 2-Port Adapter Starter Kit (DHP-329AV) heeft een adviesprijs van €79,99- incl. BTW

De AV500 Wireless N Mini Starter Kit (DHP-W311/E) heeft een adviesprijs van€89,99- incl. BTW

De AV500 Wireless N Mini Extender (DHP-W310/E) heeft een adviesprijs van  €64,99- incl. BTW                 

De AV500 Mini Adapter (DHP-308AV) heeft een adviesprijs van €29,99- incl. BTW                             

De AV500 Mini Adapter Starter Kit (DHP-309AV) heeft een adviesprijs van €49,99- incl. BTW                                       

De AV500 Passthrough Mini Adapter (DHP-P308AV) heeft een adviesprijs  €49,99- incl. BTW                                       

De AV500 Passthrough Mini Adapter Starter Kit (DHP-P309AV) heeft een adviesprijs van €79,99- incl. BTW                                        

 

Citaten
"We zien dat overal in huis steeds meer apparaten verbinding maken, draadloos of via een kabel. Het kunnen de computer en printer in de studeerkamer, de extra tv en gameconsole in de slaapkamer, de tv en mediabox of NAS in de zitkamer of de familiecomputer en koelkast in de keuken zijn. Maar de netwerkconnectiviteit is niet uniform en klanten zoeken naar een snel te installeren oplossing, die verder niet hoeft te worden ingesteld, om dode zones in hun huis op te lossen. Zo’n oplossing moet betaalbaar zijn en de performance bieden, die de veeleisende toepassingen van vandaag nodig hebben. Dat is wat onze AV500 productlijn biedt." Kevin Wen, President van D-Link Europe
Afbeeldingen
Documenten
Over D-Link

D-Link ontwerpt, ontwikkelt en produceert al 30 jaar Award-winnende oplossingen voor netwerken, draadloos internet, videobewaking, opslag en domotica. Als wereldleider in connectiviteit innoveert D-Link zakelijke netwerken en stellen ze bedrijven in staat om efficiënter te werken. Ook hebben ze een belangrijke rol als voorloper in de ontwikkeling van ‘Smart Home’-technologie. D-Link maakt het voor consumenten gemakkelijk en betaalbaar om hun huis te beveiligen en te automatiseren, zodat ze met behulp van hun smartphone of tablet waar ook ter wereld hun eigendommen in de gaten kunnen houden.

D-Links uitgebreide assortiment innovatieve, hoogwaardige en intuïtieve technologieën zijn beschikbaar voor zowel bedrijven als consumenten, via een wereldwijd netwerk channel- en retailpartners en dienstverleners.

Volg ons op onze sociale-mediakanalen: Facebook, Twitter en LinkedIn.

berichten