D-Link wint prestigieuze iF Design Award 2018

D-Link, het meest toonaangevende bedrijf op het gebied van videobewaking in Europa, kondigt met trots aan dat de mydlink Pro 4G LTE Outdoor Camera (DCS-1820LM) is bekroond met een iF Design Award 2018.  

Deze batterij gevoede camera is de nieuwste aanvulling op de mydlink Pro reeks. De camera is speciaal ontworpen voor het bewaken van afgelegen buitenruimtes en heeft de mogelijkheid om menselijke beweging te detecteren met behulp van een uniek AI component. Dankzij zijn slanke ontwerp is de DCS-1820LM eenvoudig te positioneren. 

De iF Design Awards wordt jaarlijks georganiseerd door ‘s werelds oudste onafhankelijke designinstituut, iF International Forum Design GmbH uit Hannover. Dit jaar werden meer dan 6.400 inzendingen uit 54 landen beoordeeld door 63 onafhankelijke, gerenommeerde experts.

Meer informatie kan gevonden worden in de iF World Design Guide onder het hoofdstuk “Design Excellence”: https://ifworlddesignguide.com/design-excellence

Beschikbaarheid

De DCS-1820LM is vanaf Q4 2018 beschikbaar in Europa.

Ga voor meer informatie naar: http://www.dlink.com

Download PDF
Download PDF
Over D-Link

D-Link ontwerpt, ontwikkelt en produceert al 30 jaar Award-winnende oplossingen voor netwerken, draadloos internet, videobewaking, opslag en domotica. Als wereldleider in connectiviteit innoveert D-Link zakelijke netwerken en stellen ze bedrijven in staat om efficiënter te werken. Ook hebben ze een belangrijke rol als voorloper in de ontwikkeling van ‘Smart Home’-technologie. D-Link maakt het voor consumenten gemakkelijk en betaalbaar om hun huis te beveiligen en te automatiseren, zodat ze met behulp van hun smartphone of tablet waar ook ter wereld hun eigendommen in de gaten kunnen houden.

D-Links uitgebreide assortiment innovatieve, hoogwaardige en intuïtieve technologieën zijn beschikbaar voor zowel bedrijven als consumenten, via een wereldwijd netwerk channel- en retailpartners en dienstverleners.

Volg ons op onze sociale-mediakanalen: Facebook, Twitter en LinkedIn.

berichten