D-Link vereenvoudigt uitbreiden Wi-Fi netwerk met nieuwe PowerLine AV1000 Wi-Fi Starter Kit

D-Link, internationaal producent van netwerkapparatuur, introduceert de PowerLine AV1000 Wi-Fi AC Starter Kit om de Wi-Fi verbinding op moeilijk bereikbare plekken in huis of op kantoor te verbeteren en het bereik te vergroten. De PowerLine AV1000 Wi-Fi AC Starter Kit creëert een naadloze en ultrasnelle verbinding, ideaal voor bijvoorbeeld 4K-streaming en het downloaden van grote bestanden.

Met behulp van geavanceerde Powerline technologie voorziet de DHP-W611AV PowerLine AV1000 Wi-Fi AC Starter Kit gebruikers eenvoudig van een sterk en betrouwbaar Wi-Fi netwerk door het hele huis of kantoor. De bijbehorende DHP-W610AV PowerLine AV1000 Wi-Fi AC Adapter en de DHP-P610AV PowerLine AV1000 Gigabit Passthrough Adapter kunnen simpelweg in een stopcontact gestopt worden waardoor bestaande elektrische circuits omgezet worden in een high-speed draadloos netwerk.

Voor uitmuntende prestaties is de DHP-W611AV PowerLine AV1000 Wi-Fi AC Starter Kit voorzien van dual-band Wireless AC1200 met een gecombineerde draadloze snelheid tot 1.2Gbps. Tevens ondersteunt de Starter Kit Quality of Service die bepaalde activiteiten en apparaten voorrang verleent om streaming van hoge kwaliteit te garanderen. Voor een volledig veilige PowerLine netwerkverbinding kan er met de Wi-Fi Protected Setup (WPS) op de adapter eenvoudig een 128-bit AES-encryptie geactiveerd worden.

Technische specificaties van de DHP-W611AV PowerLine AV1000 Wi-Fi AC Starter Kit:

PowerLine AV2.1 technologie – de DHP-W611AV PowerLine AV1000 Wi-Fi AC Starter Kit maakt gebruik van de meest recente PowerLine AV2.1 technologie met verbeterde multi-adapter prestaties om storingen te verminderen en voor snelheden tot wel 1 Gbps

Dual-band Wireless AC1200 – een gecombineerde draadloze snelheid tot 1.2Gbps

Simpele drukknop – beveilig met een simpele drukknop je PowerLine en Wi-Fi netwerk met dezelfde technologie die gebruikt wordt voor online bankieren (128-bit AES-encryptie)

Quality of Service (QoS) – maximaliseert prestaties door voorrang te verlenen aan de belangrijkste taken

IPv6 support – compatibel met de nieuwste versie van het internetprotocol

Eenvoudige configuratie – setup en configuratie vindt eenvoudig plaats via webbrowser

Power-saving mode – de Starter Kit schakelt automatisch over naar een energiebesparende stand op het moment dat deze niet gebruikt wordt

Beschikbaarheid en prijs

De DHP-W611AV PowerLine AV1000 Wi-Fi AC Starter Kit heeft een adviesprijs van EURO 124,99 incl. BTW en is beschikbaar vanaf maart 2017. Ga voor meer informatie naar: http://www.dlink.com

Download PDF
Download PDF
Over D-Link

D-Link ontwerpt, ontwikkelt en produceert al 30 jaar Award-winnende oplossingen voor netwerken, draadloos internet, videobewaking, opslag en domotica. Als wereldleider in connectiviteit innoveert D-Link zakelijke netwerken en stellen ze bedrijven in staat om efficiënter te werken. Ook hebben ze een belangrijke rol als voorloper in de ontwikkeling van ‘Smart Home’-technologie. D-Link maakt het voor consumenten gemakkelijk en betaalbaar om hun huis te beveiligen en te automatiseren, zodat ze met behulp van hun smartphone of tablet waar ook ter wereld hun eigendommen in de gaten kunnen houden.

D-Links uitgebreide assortiment innovatieve, hoogwaardige en intuïtieve technologieën zijn beschikbaar voor zowel bedrijven als consumenten, via een wereldwijd netwerk channel- en retailpartners en dienstverleners.

Volg ons op onze sociale-mediakanalen: Facebook, Twitter en LinkedIn.

berichten