D-Link biedt extra ondersteuning aan installateurs

Het nieuwe Smart Installer-programma en de Vigilance-cameraserie helpen beveiligingsinstallateurs om te groeien

18 JUNE 2015, AMSTERDAM
Summary
D-Link introduceert haar nieuwe Smart Installer-programma om beveiligingsinstallateurs te helpen maximaal te profiteren van de groeiende markt. Het programma wordt aangevuld met de nieuwe Vigilance -serie beveiligingscamera’s. Die biedt installateurs een betaalbare en praktische optie voor hun klanten.

De vraag naar beveiligingscamera’s met een goede beeldkwaliteit blijft toenemen, de wereldwijde markt voor IP-gebaseerde videobeveiligingsapparatuur zal dit jaar naar verwachting met meer dan 19 procent groeien.*

Beveiligingsinstallateurs willen graag op deze vraag inspelen met veelzijdige en betrouwbare technologie die bovendien goede winstmarges en prijsvoordelen biedt. Het Smart Installer-programma van D-Link stelt installateurs in staat om hun winstmarges te verhogen met behulp van een aantal voordelen zoals: concurrerende prijzen, geregistreerde deals, verkoophulpmiddelen, training en speciale ondersteuning.

Installateurs die deelnemen aan het Smart Installer-programma krijgen toegang tot de voordelen via een exclusieve online portal en worden ondersteund door een speciaal accountteam dat hen kan adviseren over prijzen of technische vragen.

Deze installateurs kunnen ook concurrentievoordelen behalen met de nieuwe Vigilance-cameraserie. De serie bestaat uit vijf modellen voor binnen en buiten, uiteenlopend van universele camera’s tot modellen met een extra hoge resolutie voor risicogebieden. De camera’s kunnen worden geïnstalleerd in elke woon- of bedrijfsomgeving, inclusief kantoren, fabrieken en restaurants. Ze zijn compatibel met alle belangrijke standaarden zodat ze kunnen worden aangesloten op andere, reeds aanwezige systemen.

De complete serie Vigilance-beveiligingscamera’s bestaat uit:

 • -HD Wireless Camera (DCS-4201)
 • 1 megapixel, 720p resolutie, 10 meter nachtzicht, 3DNR

 • -Full HD Outdoor Vandal-Proof PoE Dome Camera (DCS-4602EV)
 • 2 megapixel, 1080p resolutie, 20 meter nachtzicht, WDR, 3DNR

 • -Full HD PoE Dome Camera (DCS-4603)
  3 megapixel, 1080p resolutie, 10 meter nachtzicht, WDR, 3DNR
 • -HD Outdoor PoE Mini Bullet Camera (DCS-4701E)
  1.3 megapixel, 720p resolutie, 30 meter nachtzicht, WDR, 3DNR, LowLight+

 • -Full HD Outdoor PoE Mini Dome Camera (DCS-4802E)
  2 megapixel, 1080p resolutie, 30 meter nachtzicht, WDR, 3DNR, 3-assige gimbal

* IHS Technology, Top Video Surveillance Trends for 2015

Adviesprijzen excl. BTW:

DCS 4201 165 euro

DCS 4602 229

DCS 4603 259

DCS 4701 199

DCS 4802 229

Ga voor meer informatie naar: http://www.dlink.comDownload PDF
Download PDF
About D-Link

D-Link ontwerpt, ontwikkelt en produceert al 30 jaar Award-winnende oplossingen voor netwerken, draadloos internet, videobewaking, opslag en domotica. Als wereldleider in connectiviteit innoveert D-Link zakelijke netwerken en stellen ze bedrijven in staat om efficiënter te werken. Ook hebben ze een belangrijke rol als voorloper in de ontwikkeling van ‘Smart Home’-technologie. D-Link maakt het voor consumenten gemakkelijk en betaalbaar om hun huis te beveiligen en te automatiseren, zodat ze met behulp van hun smartphone of tablet waar ook ter wereld hun eigendommen in de gaten kunnen houden.

D-Links uitgebreide assortiment innovatieve, hoogwaardige en intuïtieve technologieën zijn beschikbaar voor zowel bedrijven als consumenten, via een wereldwijd netwerk channel- en retailpartners en dienstverleners.

Volg ons op onze sociale-mediakanalen: Facebook, Twitter en LinkedIn.

news