D-Link Modem Router voor optimale internetverbinding in huis

Wireless AC1900 Dual-Band Gigabit ADSL2+ Modem Router garandeert snelle internetverbinding

08 APRIL 2015
Samenvatting
Maak kennis met de D-Link DSL-3590L Wireless AC1900 Dual-Band Gigabit ADSL2+ Modem Router voor een optimale internetverbinding in het hele huis.

De router is uitgerust met de snelste Wireless AC technologie van dit moment in combinatie met een ADSL2+ modem en biedt zo een alles ineen internetoplossing. Daarnaast verbetert de toegevoegde Advanced AC SmartBeam™ het bereik zodat het complete gezin tegelijkertijd kan internetten, muziek streamen en HD-video kijken op verschillende apparaten door het hele huis. Dankzij mydlink™ is het netwerk op afstand te beheren en kan men media streamen en delen via de gratis mydlink™ SharePort™ app.

Compatible met alle standaarden voor draadloze internetverbinding, waaronder het gebruikelijke Wireless N en het nieuwe snellere Wireless AC, haalt de DSL-3590L dual-band wireless snelheden tot 1.9Gbps op de 2.4GHz en 5GHz frequentie. Daarnaast beschikt de router over Gigabit WAN en LAN-poorten voor een snelle bedrade verbinding en twee USB-poorten (1 x USB 3.0, 1 x USB 2.0) om bijvoorbeeld opslagapparatuur of printers te verbinden.

De geïntegreerde ADSL2+ modem maakt het mogelijk om breedbandinternet direct te verbinden met de DSL-3590L. Voor gebruikers met kabel of glasvezel kan de LAN-poort worden geconfigureerd als WAN-verbinding voor meer flexibiliteit.

Ook is het mogelijk om op afstand te monitoren wie gebruik maakt van de router en welke websites worden bezocht. Overige veiligheidsfuncties beschermen de router tegen ongewenste activiteiten. WPA en WPA2 incryptie beschermen de router tegen onbevoegde gebruikers en een firewall stopt externe gevaren. Via WiFi Protected Setup (WPS) is het veilig toevoegen van apparatuur een kwestie van één knop indrukken.

Volg ons op onze social media kanalen: Facebook, Twitter en YouTube

De ShareCenter DSL-3590L Wireless AC1900 Dual-Band Gigabit ADSL2+ Modem Router is per direct verkrijgbaar voor een adviesprijs van € 299,- euro inc. BTW.

Afbeeldingen
Download PDF
Download PDF
Over D-Link

D-Link ontwerpt, ontwikkelt en produceert al 30 jaar Award-winnende oplossingen voor netwerken, draadloos internet, videobewaking, opslag en domotica. Als wereldleider in connectiviteit innoveert D-Link zakelijke netwerken en stellen ze bedrijven in staat om efficiënter te werken. Ook hebben ze een belangrijke rol als voorloper in de ontwikkeling van ‘Smart Home’-technologie. D-Link maakt het voor consumenten gemakkelijk en betaalbaar om hun huis te beveiligen en te automatiseren, zodat ze met behulp van hun smartphone of tablet waar ook ter wereld hun eigendommen in de gaten kunnen houden.

D-Links uitgebreide assortiment innovatieve, hoogwaardige en intuïtieve technologieën zijn beschikbaar voor zowel bedrijven als consumenten, via een wereldwijd netwerk channel- en retailpartners en dienstverleners.

Volg ons op onze sociale-mediakanalen: Facebook, Twitter en LinkedIn.

berichten