D-Link biedt flexwerkers veilige netwerkverbinding met Unified Services Router

Betaalbaar, flexibel apparaat geeft impuls aan alle niveaus van de VPN-routermarkt

19 FEBRUARI 2015, AMSTERDAM
Samenvatting
D-Link schept nieuwe mogelijkheden voor kleine bedrijven en filialen door het leveren van netwerkbeveiliging op ondernemingsniveau tegen een zeer scherpe prijs met de lancering van de Unified Services Router (DSR-150N).

Een rapport van Research and Markets voorspelt dat tussen 2012 en 2016 de Global Virtual Private Network Routermarkt groeit met een jaarlijks percentage van 4.7 procent. Een van de belangrijkste factoren voor deze marktgroei is de vraag naar betaalbare oplossingen.

De D-Link Unified Service Router is een betaalbare, hoogwaardige oplossing die bedrijven in staat stelt om hun netwerk overal te beveiligen: op kantoor, thuis en onderweg. Een volledig uitgerust virtual private network (VPN) geeft flexwerkers en filialen een beveiligde link naar het bedrijfsnetwerk. De router ondersteunt ook afzonderlijke Virtual LANs (VLANs) waardoor het netwerk kan worden opgedeeld, bijvoorbeeld om bezoekers in staat te stellen om het internet te gebruiken zonder ze toegang te geven tot het volledige bedrijfsnetwerk.

Het wide area network (WAN) kan simpel worden aangevuld met een 3G mobiele verbinding door een dongle in de USB-poort te steken. Dit betekent dat de router automatisch zal overstappen naar het mobiele netwerk als de bekabelde internetverbinding uitvalt.

"Tegenwoordig is een robuust en veilig netwerk voor kleine bedrijven en filialen essentieel, maar het moet ook gemakkelijk kunnen worden ingevoerd en beheerd," zegt Kevin Wen, President van D-Link Europe Ltd. "DeD-Link Unified Services Router is een betaalbare oplossing die bedrijven in staat stelt om beveiligde toegang op afstand en afzonderlijke netwerktoegang te leveren voor medewerkers en gasten, en dit alles met gegarandeerde connectiviteit."

De Unified Services Router ondersteunt alle nieuwste netwerkfuncties, waaronder IPv6 compliance, bandwidth management en een SPI firewall. Een Secure Sockets Layer (SSL) VPN-tunnel verschaft toegang op afstand tot een centraal bedrijfsnetwerk. Op soortgelijke wijze gebruiken site-to-site VPN-tunnels IP Security (IPSec) Protocol, Point-to-Point Tunnelling Protocol (PPTP) of Layer 2 Tunnelling Protocol (L2TP) om de verbinding van filialen te bevorderen via encrypted virtual links.

De Unified Services Router is ook een D-Link Green-product. Als zodanig zal het energieverbruik aanpassen op basis van de gedetecteerde kabellengte en linkstatus. Dit zorgt ervoor dat het stroomverbruik zo laag mogelijk wordt gehouden, terwijl naleving van RoHS en WEEE-richtlijnen dit D-Link Green gecertificeerd apparaat een milieuverantwoorde keus maken.

De Unified Services Router (DSR-150N) is per direct verkrijgbaar voor een adviesprijs van € 149,- euro inc. BTW.

Afbeeldingen
Download PDF
Download PDF
Over D-Link

D-Link ontwerpt, ontwikkelt en produceert al 30 jaar Award-winnende oplossingen voor netwerken, draadloos internet, videobewaking, opslag en domotica. Als wereldleider in connectiviteit innoveert D-Link zakelijke netwerken en stellen ze bedrijven in staat om efficiënter te werken. Ook hebben ze een belangrijke rol als voorloper in de ontwikkeling van ‘Smart Home’-technologie. D-Link maakt het voor consumenten gemakkelijk en betaalbaar om hun huis te beveiligen en te automatiseren, zodat ze met behulp van hun smartphone of tablet waar ook ter wereld hun eigendommen in de gaten kunnen houden.

D-Links uitgebreide assortiment innovatieve, hoogwaardige en intuïtieve technologieën zijn beschikbaar voor zowel bedrijven als consumenten, via een wereldwijd netwerk channel- en retailpartners en dienstverleners.

Volg ons op onze sociale-mediakanalen: Facebook, Twitter en LinkedIn.

berichten