D-Link introduceert NAS met grootste capaciteit tot nu toe

ShareCenter™+ 4-Bay Cloud Network Storage Enclosure biedt eenvoudige oplossing voor het delen, toegankelijk maken en beschermen van data

19 JANUARI 2015, AMSTERDAM
Samenvatting
D-Link introduceert met de ShareCenter™+ 4-Bay Cloud Network Storage Enclosure (DNS-340L) een betrouwbare en betaalbare NAS voor zowel thuisgebruik als het midden- en kleinbedrijf.

De DNS-340L biedt gebruikers op afstand toegang tot een veilige persoonlijke cloud voor het opslaan, streamen en delen van bestanden en media. Dankzij ondersteuning van mydlink™ portal en de gratis mydlink™ Access-NAS app kunnen gebruikers waar ook ter wereld bij hun meest belangrijke gegevens.

De vier drive-bays ondersteunen 6TB hard-drives en bieden tot 24TB opslagcapaciteit. Dit betekent voldoende ruimte voor honderdduizenden documenten, video, muziek en foto’s. Met slimme library-toepassingen zijn bestanden eenvoudig te organiseren en te indexeren.

Twee Gigabit Ethernet aansluitingen garanderen snelle dataoverdracht en bieden zekerheid bij uitval van een van de aansluitingen (failover). USB 3.0 poorten garanderen een snelle dataoverdracht van aangesloten externe opslagapparaten. Bovendien ondersteunt de mydlink™ Access-NAS app two-way data syncing zodat gebruikers altijd toegang hebben tot de meest recente data op zowel hun ShareCenter™ als pc of portable apparaat, zoals een smartphone.

De DNS-340L is zeer gebruiksvriendelijk dankzij D-Link’s unieke Zero Configuration-functionaliteit. Het apparaat wordt automatisch gedetecteerd en geconfigureerd bij gebruik met een compatibele D-Link Cloud Router en is dan automatisch beschikbaar via de mydlink™ app of online portal.

Met behulp van de zogenaamde “ad-on interface” kunnen de gebruikers nog meer functies toevoegen zoals D-Link’s Surveillance Center voor het opslaan van video via D-Link ip-camera’s. Daarnaast zijn populaire cloudplatformen zoals Google Drive en Dropbox compatible met de DNS-340L.

Terwijl de ShareCenter™+ 4-Bay Cloud Network Storage Enclosure beschikt over de eenvoud van mydlink™, wat vooral populair is onder consumenten, is het apparaat ook geschikt als zakelijke oplossing. Om te garanderen dat er geen gegevens verloren gaan, ondersteunt de DNS-340L verschillende harde schijf standen (Standard, JBOD en RAID 0, 1, 5, 10, 1 + 0). Bovendien hoeft de gebruiker geen expert te zijn om de configuratie die het meest geschikt is voor de werkzaamheden in te stellen. Data wordt verder beschermd door de geïntegreerde volume versleuteling. In het geval van een kapotte drive is het via hot-swap eenvoudig om de kapotte schijf te vervangen zonder dat de NAS afgesloten hoeft te worden wat weer invloed heeft op de toegang voor gebruikers. Dankzij iSCSI-ondersteuning kan de NAS ook dienen als een snelle, veilige en goedkope opslag voor uw zakelijke servers.

De ShareCenter™+ 4-Bay Cloud Network Storage Enclosure (DNS-340L) is per direct verkrijgbaar voor een adviesprijs van € 299,- euro inc. BTW.

Volg ons op onze social media kanalen: Facebook, Twitter en YouTube

Afbeeldingen
Download PDF
Download PDF
Over D-Link

D-Link ontwerpt, ontwikkelt en produceert al 30 jaar Award-winnende oplossingen voor netwerken, draadloos internet, videobewaking, opslag en domotica. Als wereldleider in connectiviteit innoveert D-Link zakelijke netwerken en stellen ze bedrijven in staat om efficiënter te werken. Ook hebben ze een belangrijke rol als voorloper in de ontwikkeling van ‘Smart Home’-technologie. D-Link maakt het voor consumenten gemakkelijk en betaalbaar om hun huis te beveiligen en te automatiseren, zodat ze met behulp van hun smartphone of tablet waar ook ter wereld hun eigendommen in de gaten kunnen houden.

D-Links uitgebreide assortiment innovatieve, hoogwaardige en intuïtieve technologieën zijn beschikbaar voor zowel bedrijven als consumenten, via een wereldwijd netwerk channel- en retailpartners en dienstverleners.

Volg ons op onze sociale-mediakanalen: Facebook, Twitter en LinkedIn.

berichten