D-Link biedt snel internet onderweg met persoonlijke hotspot

Mobile Wi-Fi Hotspot maakt 4G LTE mobiele internetverbinding mogelijk op meerdere mobiele apparaten tegelijk

26 NOVEMBER 2014, AMSTERDAM
Summary
Wanneer internettoegang een must is terwijl je van huis of kantoor bent, dan is een travelrouter de oplossing. Gratis hotspots zijn vrijwel altijd onveilig zodat je apparaat kwetsbaar is voor aanvallen. De gratis breedbanddiensten van hotels zijn vaak beperkt en bieden geen mogelijkheid om zowel je smartphone als tablet te verbinden en wanneer dit wel het geval is, zijn er vaak extra kosten aan verbonden. Daarom introduceert D-Link de Mobile WiFi Hotspot 150 Mbps (DWR-932), een draagbare router die gebruikers internet met de snelheid van een vaste aansluiting biedt op alle locaties waar een 4G-signaal kan worden ontvangen.

Het compact vormgegeven apparaatje stelt gebruikers in staat om data en SMS-berichten te versturen en media te streamen via een beveiligd draadloos netwerk. Het is ideaal voor mensen die meerdere apparaten op zak hebben en het biedt een perfecte backup-oplossing bij problemen met het vaste internet van een woning of kleine onderneming.

“Velen van ons zijn gewend geraakt aan supersnel internet in woningen en kantoren en recent ook via mobiele apparaten met 4G. Onze Mobile WiFi Hotspot biedt het beste van beide werelden en stelt mensen met een 4G mobiele datasim in staat om die verbinding te gebruiken op al hun WiFi-compatibele apparaten”, aldus Kevin Wen, President van D-Link Europe Ltd.

“Mensen hebben vaak wel een mobiele telefoon met een snelle mobiele dataverbinding, maar hun tablet, e-reader, draagbare spelcomputer of laptop blijft afhankelijk van WiFi. De Mobile WiFi Hotspot biedt gebruikers soepele online video en snelle online services op elk apparaat, waar en wanneer dan ook.”

De hotspot biedt downloadsnelheden tot 150 Mbps en uploadsnelheden tot 50 Mbps, en kan daarmee concurreren met de snelste vaste internetaansluitingen. Dankzij ondersteuning voor Wireless-N kunnen de meeste WiFi-compatibele apparaten eenvoudig met de router worden verbonden.

Het apparaatje is voorzien van een lithium-ionaccu van 2020 mAh die tot vier gebruiksuren biedt na elke oplaadbeurt. Het opladen vindt plaats via een micro-USB-poort, die ook te vinden is op het merendeel van de smartphones. Hierdoor hebben de meeste gebruikers slechts één lader nodig.

Robuuste beveiligingsopties helpen voorkomen dat ongewenste apparaten verbinding maken met de router, en een ingebouwde firewall houdt indringers vanaf het internet tegen. Dankzij Wi-Fi Protected Setup (WPS) kunnen apparaten veilig worden aangesloten met slechts één druk op de knop.

De Mobile WiFi Hotspot 150 Mbps (DWR-932) is verkrijgbaar voor een adviesprijs van €199,95.- incl. BTW.

Volg ons op onze social media kanalen: Facebook, Twitter en YouTube

Images
Download PDF
Download PDF
About D-Link

D-Link ontwerpt, ontwikkelt en produceert al 30 jaar Award-winnende oplossingen voor netwerken, draadloos internet, videobewaking, opslag en domotica. Als wereldleider in connectiviteit innoveert D-Link zakelijke netwerken en stellen ze bedrijven in staat om efficiënter te werken. Ook hebben ze een belangrijke rol als voorloper in de ontwikkeling van ‘Smart Home’-technologie. D-Link maakt het voor consumenten gemakkelijk en betaalbaar om hun huis te beveiligen en te automatiseren, zodat ze met behulp van hun smartphone of tablet waar ook ter wereld hun eigendommen in de gaten kunnen houden.

D-Links uitgebreide assortiment innovatieve, hoogwaardige en intuïtieve technologieën zijn beschikbaar voor zowel bedrijven als consumenten, via een wereldwijd netwerk channel- en retailpartners en dienstverleners.

Volg ons op onze sociale-mediakanalen: Facebook, Twitter en LinkedIn.

news