D-Link lanceert ‘s werelds eerste Wireless AC indoor bullet camera

Compacte ontwerp levert uitstekend HD-beeld met supersnelle en betrouwbare draadloze verbinding

19 NOVEMBER 2014, AMSTERDAM
Samenvatting
D-Link lanceert ’s werelds eerste indoor bullet camera met AC technologie. De Wireless AC Day/Night HD Mini Bullet Cloud Camera (DCS-7000L) biedt een snelle verbinding, uitstekende prestaties en is eenvoudig te installeren. Dankzij een HD-sensor met breedbeeld bestrijkt de camera een extra groot gebied. De DCS-7000L is zowel geschikt voor zakelijk- als privégebruik.

Het ontwerp van de camera is compacter dan een frisdrankblikje, maar biedt veel functies voor geavanceerde beveiligingsmogelijkheden. Hierdoor is de DCS-7000L ideaal voor het monitoren van open ruimtes zoals lobby’s, ingangen, parkeergarages en warenhuizen. De camera beschikt over alle voordelen van Wireless AC zoals een snellere en betrouwbare verbinding en een HD-feed van 30 frames per seconde die moeiteloos gestreamd kan worden.

De DCS-7000L wordt geleverd met gratis ondersteuning voor de mydlink™-portal van D-Link. Hiermee kunnen gebruikers vanaf vrijwel elke locatie de HD-beelden en opnamen van de camera bekijken en de camera configureren via de gratis mydlink™-app voor zowel iOS, Android als Windows Phone. Hiermee is de camera ook te installeren via een uitgebreide installatiegids zodat hiervoor geen computer nodig is. De app ondersteunt ook de speaker en microfoon op de camera zodat gebruikers ook op afstand kunnen communiceren via de camera.

De camera beschikt over een megapixel image sensor voor HD snapshots en video met een resolutie van 720p. Dankzij ondersteuning voor zowel H.264 en MJPEG video compression alsook ONVIF zijn de beelden simpel te integreren in videomanagementsystemen.

Via de Privacy Mask-functie is het mogelijk om bepaalde gebieden in de opnamen te bedekken zodat privacy gewaarborgd kan worden. Beelden kunnen worden opgeslagen op een netwerkvideorecorder, maar ook op een SD-kaart zodat beelden opgeslagen kunnen worden als het netwerk uitvalt. De ingebouwde infraroodfilter blokkeert overdag infrarood licht en ‘s avonds wordt deze filter automatisch verwijderd om van al het beschikbare licht gebruik te maken. Dit in combinatie met een sterke IR LED illimunator zorgt ervoor dat beelden tot en met acht meter in compleet donker te bekijken zijn. Netwerkveiligheid is gegarandeerd via de nieuwste protocollen zoals IPv6 en HTTPS.

De Wireless AC Day/Night HD Mini Bullet Cloud Camera(DCS-7000L) is verkrijgbaar voor een adviesprijs van € 249,- incl. BTW.

Volg ons op onze social media kanalen: Facebook, Twitter en YouTube

Citaten
"Er is een grote vraag naar eenvoudige, discrete en betaalbare bewakingsoplossingen voor huis- en winkeleigenaren. De Wireless AC Day/Night HD Mini Bullet Cloud Camera biedt veel verschillende functies in een klein, elegant ontwerp. Het beeld is scherp met veel details en het is de eerste bullet camera die Wireless AC ondersteunt waardoor het streamen van kwalitatieve beelden over WiFi wordt gegarandeerd." Kevin Wen, President van D-Link Europe Ltd
Afbeeldingen
Download PDF
Download PDF
Over D-Link

D-Link ontwerpt, ontwikkelt en produceert al 30 jaar Award-winnende oplossingen voor netwerken, draadloos internet, videobewaking, opslag en domotica. Als wereldleider in connectiviteit innoveert D-Link zakelijke netwerken en stellen ze bedrijven in staat om efficiënter te werken. Ook hebben ze een belangrijke rol als voorloper in de ontwikkeling van ‘Smart Home’-technologie. D-Link maakt het voor consumenten gemakkelijk en betaalbaar om hun huis te beveiligen en te automatiseren, zodat ze met behulp van hun smartphone of tablet waar ook ter wereld hun eigendommen in de gaten kunnen houden.

D-Links uitgebreide assortiment innovatieve, hoogwaardige en intuïtieve technologieën zijn beschikbaar voor zowel bedrijven als consumenten, via een wereldwijd netwerk channel- en retailpartners en dienstverleners.

Volg ons op onze sociale-mediakanalen: Facebook, Twitter en LinkedIn.

berichten