D-Link combineert stijl en kracht met een witte Wireless AC router

Fraai ontwerp zorgt ervoor dat hij niet hoeft worden verborgen

16 OKTOBER 2014, AMSTERDAM
Samenvatting
D-Link lanceert vandaag de Wireless AC750 Dual Band Gigabit Cloud Router (DIR-818LW). Hij combineert supersnelle Wi-Fi AC snelheden met een stijlvolle cilindrische vorm en strak witte afwerking. De router heeft naast supersnelle draadloze snelheden ook razendsnelle Gigabit bedrade snelheden.

Het slanke ontwerp van de Wireless AC750 Dual Band Gigabit Cloud Router heeft de meest recente routerfuncties aan boord. Het levert gecombineerde WiFi snelheden op tot 750 Mbps, evenals een hoger bereik van het signaal. Het gebruikt ook dualband technologie voor de beste verbinding. Elke band kan tevens functioneren als een apart WiFi netwerk. Zo hebben gebruikers de mogelijkheid om bijvoorbeeld een apart gastennetwerk op te zetten zonder toegang te bieden tot de rest van het netwerk. Er zitten verder vier Gigabit Ethernet poorten op voor het geval je liever bedraad internet gebruikt.

Het instellen van de Wireless Cloud Router is eenvoudig te doen vanaf een iOS of Android apparaat dankzij D-Link’s intuïtieve Quick Router Set-up (QRS).

Met de gratis mydlink™ Lite app kunnen gebruikers zien welke websites in het netwerk bezocht worden en ook ongewenste verbindingen blokkeren. Ook kun je automatische email alerts instellen wanneer ongewenste verbindingen worden gemaakt. De router heeft een USB poort die samenwerkt met de gratis mydlink™ SharePort™ app. Hiermee maak je in een handomdraai een persoonlijk privé opslagmedium zodat je documenten, films, foto’s en muziek thuis overal kunt gebruiken en bewerken.

De Wireless AC750 Dual Band Gigabit Cloud Router (DIR-818LW) is verkrijgbaar voor een adviesprijs van € 84,95 incl. BTW.

Lees hier meer informatie over de DIR-818LW

Volg ons op onze social media kanalen: Facebook, Twitter en YouTube

Citaten
"WiFi routers worden vaak gezien als lelijke dozen met knipperende lampjes die vooral moeten worden verstopt. Maar net als televisies, laptops en tablets worden ze steeds mooier om te zien en passen ze in een modern interieur. De Wireless AC750 Cloud Router is slank, modern en ook nog eens betaalbaar." Kevin Wen, President van D-Link Europe Ltd.
"Met deze lancering krijgen onze klanten niet alleen een state-of-the-art thuisnetwerk met de meest recente WiFi technologie, ze krijgen tevens een modern ogend apparaat dat prima past in een slaap- of woonkamer." Kevin Wen, President van D-Link Europe Ltd.
Afbeeldingen
Download PDF
Download PDF
Over D-Link

D-Link ontwerpt, ontwikkelt en produceert al 30 jaar Award-winnende oplossingen voor netwerken, draadloos internet, videobewaking, opslag en domotica. Als wereldleider in connectiviteit innoveert D-Link zakelijke netwerken en stellen ze bedrijven in staat om efficiënter te werken. Ook hebben ze een belangrijke rol als voorloper in de ontwikkeling van ‘Smart Home’-technologie. D-Link maakt het voor consumenten gemakkelijk en betaalbaar om hun huis te beveiligen en te automatiseren, zodat ze met behulp van hun smartphone of tablet waar ook ter wereld hun eigendommen in de gaten kunnen houden.

D-Links uitgebreide assortiment innovatieve, hoogwaardige en intuïtieve technologieën zijn beschikbaar voor zowel bedrijven als consumenten, via een wereldwijd netwerk channel- en retailpartners en dienstverleners.

Volg ons op onze sociale-mediakanalen: Facebook, Twitter en LinkedIn.

berichten