D-Link introduceert DNR-312L Netwerk Videorecorder met HDMI voor MKB

Eenvoudig te installeren Netwerk videorecorder neemt beelden op van negen IP-camera’s in 1080P Full HD

15 OKTOBER 2014, AMSTERDAM
Samenvatting
D-Link breidt het assortiment IP-beveiligingsoplossingen uit met de mydlink™ Network Videorecorder met HDMI (DNR-312L). Deze netwerk videorecorder is speciaal ontwikkeld om beelden op te nemen en te beheren van maximaal negen IP-camera’s in 1080P Full HD. Dankzij de gebruiksvriendelijke interface is deze oplossing van D-Link uitermate geschikt voor het Midden- en Kleinbedrijf.

“Bedrijfs- en winkeleigenaren willen bezig zijn met het runnen van hun zaak en het bieden van een fijne winkelervaring en niet met het bewaken van hun eigendommen en producten. Daarom introduceert D-Link met deze netwerk videorecorder een eenvoudig te installeren bewakingsoplossing voor een scherpe prijs. Bovendien zijn beelden met het mydlink Cloud Service platform gratis op afstand te bekijken via een smartphone, tablet of pc”, aldus Kevin Wen, President D-Link Europe Ltd.

Uitgerust met een 1-bay harde schijf met ondersteuning tot 6TB opslag biedt de DNR-312L een betaalbare oplossing zonder maandelijkse abonnementskosten. Daarnaast ondersteunt de DNR-312L het tegelijkertijd terugkijken, opnemen en monitoren van beelden zonder dat hier een computer voor nodig is. Ook blijft de recorder opnemen tijdens het bekijken of terugzoeken van beeldmateriaal.

Voor extra controle en gebruiksgemak kunnen gebruikers beelden terugkijken en streams live volgen via een webbrowser. Ook is het mogelijk om video en live video streams te bekijken via een iOS of Android apparaat met de gratis mydlink View-NVR app, overal ter wereld met een WiFi, 3G of 4G LTE verbinding. De DNR-312L kan tevens, indien gewenst, bestanden automatisch overschrijven en opnamen starten aan de hand bewegingsdetectie.

De mydlink™ Network Videorecorder met HDMI (DNR-312L) is verkrijgbaar voor een adviesprijs van €259 ex. BTW.

Meer informatie DNR-312L

Volg ons op onze social media kanalen: Facebook, Twitter en YouTube

Belangrijkste kenmerken:

  • HDMI-poort - Sluit een monitor aan met Full HD video kwaliteit om gelijktijdig tot negen camera's in een resolutie van 1080p te bekijken
  • 1-bay harde schijf - voeg uw eigen SATA II 3.5" harde schijf (ondersteunt tot 6 TB)
  • mydlink service - op afstand toegang tot live en opgenomen video's met een webbrowser of de mydlink View-NVR app
  • Lokaal netwerk ondersteuning - Gebruik zonder verbinding met het internet voor lokale netwerk video monitoring en registratie
  • Geen maandelijkse kosten - Gratis mobiele app en webportal voor het op afstand bekijken
  • USB-poort - Ondersteunt muis, UPS of een externe harde schijf
Afbeeldingen
Download PDF
Download PDF
Over D-Link

D-Link ontwerpt, ontwikkelt en produceert al 30 jaar Award-winnende oplossingen voor netwerken, draadloos internet, videobewaking, opslag en domotica. Als wereldleider in connectiviteit innoveert D-Link zakelijke netwerken en stellen ze bedrijven in staat om efficiënter te werken. Ook hebben ze een belangrijke rol als voorloper in de ontwikkeling van ‘Smart Home’-technologie. D-Link maakt het voor consumenten gemakkelijk en betaalbaar om hun huis te beveiligen en te automatiseren, zodat ze met behulp van hun smartphone of tablet waar ook ter wereld hun eigendommen in de gaten kunnen houden.

D-Links uitgebreide assortiment innovatieve, hoogwaardige en intuïtieve technologieën zijn beschikbaar voor zowel bedrijven als consumenten, via een wereldwijd netwerk channel- en retailpartners en dienstverleners.

Volg ons op onze sociale-mediakanalen: Facebook, Twitter en LinkedIn.

berichten