D-Link introduceert ‘s werelds eerste High Definition PowerLine-camera voor de ultieme woningbeveiliging

HD-camerabewaking zonder lelijke kabels of boorgaten, zelfs op plaatsen met een zwak draadloos signaal

09 OKTOBER 2014, AMSTERDAM
Samenvatting
D-Link breidt het assortiment IP-bewakingscamera’s uit met ‘s werelds eerste High Definition PowerLine-camera. Bezitters van woningen met een zwak draadloos signaal, bijvoorbeeld door dikke muren, zagen voorheen vaak af van de aanschaf van een bewakingscamera wegens de mogelijk tegenvallende beeldkwaliteit. Bedrade alternatieven blijven kostbaar en moeilijk te installeren. D-Link biedt nu een alles-in-één oplossing voor dit probleem met de PowerLine HD Day/Night Cloud Camera Kit (DCS-6045LKT), dat gebruikmaakt van PowerLine-technologie

De set bevat alles wat nodig is om via de bestaande elektrische bedrading een HD-videobewakingssysteem te installeren. Woningbezitters hoeven alleen maar de PowerLine-adapter aan te sluiten op een beschikbaar stopcontact en verbinding te maken met hun router. Daarna kunnen ze de PowerLine-camera overal in hun woning aansluiten op de netvoeding, zonder dat extra kabels nodig zijn.

De cameraset wordt geleverd met gratis ondersteuning voor de mydlink™-portal van D-Link. Hiermee kunnen gebruikers vanaf vrijwel elke locatie de HD-beelden en opnamen van de camera bekijken. Dit kan via de beveiligde internetportal en de gratis mydlink™-app voor zowel iOS als Android. Dit is ideaal voor mensen die vaak van huis zijn, en maakt het heel eenvoudig om hun eigendommen in de gaten te houden, zelfs op afstand.

“Onze uitgebreide ervaring met netwerkoplossingen stelt ons in staat om camera’s te maken die zowel voordelig als makkelijk te installeren en te bedienen zijn. Onze nieuwste toevoeging is ‘s werelds eerste High Definition PowerLine-camera, die zelfs in woningen met een zwak draadloos signaal heldere bewakingsbeelden oplevert zonder ingewikkelde installatie of extra kabels door de wanden”, aldus Kevin Wen, president van D-Link Europe Ltd.

“De PowerLine HD Day/Night Cloud Camera Kit biedt 24 uur per dag uitstekende prestaties doordat de camera zowel overdag als ‘s nachts HD-beelden kan vastleggen. Bezitters van een smartphone of tablet kunnen de beelden nu eenvoudig vanaf elke locatie bekijken door middel van een internetverbinding via de unieke mydlink™-app en de online portal van D-Link.”

De camera is uitgerust met een Infrared Cut-Removable (ICR)-filter, dat overdag infraroodlicht blokkeert voor een hogere beeldkwaliteit. ‘s Nachts beweegt het filter opzij, zodat al het beschikbare licht kan worden opgevangen. In combinatie met een krachtige IR LED-illuminator met een bereik van 6 meter stelt dit de camera in staat om beelden vast te leggen in totale duisternis. Dankzij de geïntegreerde microfoon kunnen woningbezitters bovendien elke activiteit die op hun terrein plaatsvindt, niet alleen zien, maar ook horen.

De camera is voorzien van een microSD voor opslag van beelden in de camera zelf en de mogelijkheid om te blijven opnemen tijdens netwerkstoringen.

De PowerLine HD Day/Night Cloud Camera Kit (DCS-6045LKT) is verkrijgbaar voor een adviesprijs van prijs €219,- incl. BTW

Meer informatie PowerLine HD Day/Night Cloud Camera Kit (DCS-6045LKT)

Volg ons op onze social media kanalen: Facebook, Twitter en YouTube

Afbeeldingen
Download PDF
Download PDF
Over D-Link

D-Link ontwerpt, ontwikkelt en produceert al 30 jaar Award-winnende oplossingen voor netwerken, draadloos internet, videobewaking, opslag en domotica. Als wereldleider in connectiviteit innoveert D-Link zakelijke netwerken en stellen ze bedrijven in staat om efficiënter te werken. Ook hebben ze een belangrijke rol als voorloper in de ontwikkeling van ‘Smart Home’-technologie. D-Link maakt het voor consumenten gemakkelijk en betaalbaar om hun huis te beveiligen en te automatiseren, zodat ze met behulp van hun smartphone of tablet waar ook ter wereld hun eigendommen in de gaten kunnen houden.

D-Links uitgebreide assortiment innovatieve, hoogwaardige en intuïtieve technologieën zijn beschikbaar voor zowel bedrijven als consumenten, via een wereldwijd netwerk channel- en retailpartners en dienstverleners.

Volg ons op onze sociale-mediakanalen: Facebook, Twitter en LinkedIn.

berichten