D-Link’s eerste dome-camera met kleurenweergave bij nacht

Kleurencamera met nachtzicht biedt bedrijven 24/7 hoogwaardige bewaking

15 SEPTEMBER 2014, AMSTERDAM
Samenvatting
D-Link breidt het assortiment bewakingscamera’s voor bedrijven uit met de HD Outdoor Fixed Dome Camera (DCS-6315). De DCS-6315 is D-Link’s eerste dome-camera voor buitengebruik met kleurweergave bij nacht en is ideaal voor bedrijven die dag en nacht een optimale beveiliging van hun bedrijfsterrein verlangen. De camera is voorzien van LowLight+ technologie en een geïntegreerde infraroodilluminator en levert zelfs in diepe schemering hoogwaardige beelden met levensechte kleuren. In volledige duisternis biedt de camera tot 15 meter zicht via infraroodverlichting.

Volgens de meest recente white paper van IHS Technology, 'Trends for 2014 - Video Surveillance Trends for the Year Ahead', richt de marktvraag zich vooral op vaste dome-camera’s. De nieuwe camera van D-Link biedt alle voordelen die bedrijven verwachten van een vaste dome-camera en meer. Dankzij het compacte ontwerp kan de camera eenvoudig worden geïnstalleerd en is deze ideaal voor onopvallende bewaking. De camera is ondergebracht in een robuuste behuizing met IK10- en IP68-certificering die bestand is tegen vandalisme en zware weersomstandigheden zoals storm en hevige regenval.

De 1 megapixel beeldsensor stelt gebruikers in staat om beelden vast te leggen met hoogwaardige resoluties tot HD 720p, wat garant staat voor gedetailleerd videomateriaal. Dankzij de geïntegreerde Wide Dynamic Range (WDR)-technologie corrigeert de camera moeilijke lichtomstandigheden, zoals de middagzon of zware bewolking, en levert deze duidelijke beelden op momenten dat andere camera’s het laten afweten.

De camera ondersteunt ook tweerichtingsaudio, zodat beveiligingsmedewerkers indringers of vandalen kunnen wegsturen of toegangscontroles kunnen uitvoeren. Een microSD-kaartsleuf biedt de mogelijkheid om lokaal beelden op te slaan of opnamen te blijven maken in het geval van een netwerkstoring.

De D-Link HD Outdoor Fixed Dome Camera (DCS-6315) is per direct verkrijgbaar voor een adviesprijs van € 639,- ex BTW.

Klik hier voor meer informatie over de DCS-6315

Volg ons op onze social media kanalen: Facebook, Twitter en YouTube

Citaten
"De vraag van bedrijven vormt een belangrijke factor in de wereldwijde markt voor videobewakingsapparatuur. D-Link wil aan de beveiligingsbehoeften van die bedrijven voldoen met producten die uiteenlopen van compleet uitgeruste maar betaalbare camera’s tot volledige infrastructuren voor bedrijfsbeveiliging. Vaste dome-camera’s worden veel gekozen vanwege hun compacte, onopvallende uiterlijk. Nu kunnen bedrijven op elke tijd van de dag hoogwaardige beelden vastleggen met ons nieuwe model met kleuren-nachtzichttechnologie." Kevin Wen, President van D-Link Europe Ltd
Download PDF
Download PDF
Over D-Link

D-Link ontwerpt, ontwikkelt en produceert al 30 jaar Award-winnende oplossingen voor netwerken, draadloos internet, videobewaking, opslag en domotica. Als wereldleider in connectiviteit innoveert D-Link zakelijke netwerken en stellen ze bedrijven in staat om efficiënter te werken. Ook hebben ze een belangrijke rol als voorloper in de ontwikkeling van ‘Smart Home’-technologie. D-Link maakt het voor consumenten gemakkelijk en betaalbaar om hun huis te beveiligen en te automatiseren, zodat ze met behulp van hun smartphone of tablet waar ook ter wereld hun eigendommen in de gaten kunnen houden.

D-Links uitgebreide assortiment innovatieve, hoogwaardige en intuïtieve technologieën zijn beschikbaar voor zowel bedrijven als consumenten, via een wereldwijd netwerk channel- en retailpartners en dienstverleners.

Volg ons op onze sociale-mediakanalen: Facebook, Twitter en LinkedIn.

berichten