Verander oude luidsprekers in draadloze luidsprekers voor het streamen van muziek

Stream muziek draadloos vanaf elke smartphone of tablet met mydlink™ Home Music Everywhere

05 SEPTEMBER 2014, AMSTERDAM
Summary
D-Link pakt met de introductie van mydlink™ Home Music Everywhere (DCH-M225) het streamen van muziek anders aan. Home Music Everywhere is onderdeel van D-Link’s nieuwe home domoticasysteem en streamt je muziek vanaf een Android- of iOS-apparaat of een met een netwerk verbonden mediaspeler rechtstreeks naar vrijwel elke aangesloten luidspreker of stereo-installatie met een standaard 3,5 mm audiostekker. Zo verander je oude luidsprekers in moderne draadloze luidsprekers voor het streamen van muziek.

De DCH-M225 is een kleine plug die slechts hoeft te worden aangesloten op het stopcontact en vereist geen aanvullende voedingskabels. De plug kan snel en eenvoudig worden verplaatst en met meerdere Music Everywhere-apparaten in verschillende ruimtes kan de muziekweergave met één druk op de knop van de ene naar de andere ruimte worden overgebracht.

Music Everywhere kan muziektracks streamen vanaf elke met een netwerk verbonden mediaspeler of muziektoepassing op een apparaat met ondersteuning voor DLNA of AirPlay.

Dankzij een beveiligde aansluiting met één knop via WiFi Protected Setup (WPS) hoeft de gebruiker voor het instellen van mydlink™ Home Music Everywhere alleen maar het apparaat in het stopcontact te steken en te verbinden met het draadloze thuisnetwerk. Voor gebruik zonder WPS-router downloadt men de QRS Mobile-app of logt men in via internet op de Music Everywhere internetbrowser.

“Tegenwoordig hebben de meeste huishoudens digitale muziekbibliotheken op verschillende apparaten en toegang tot muziek van online streamingservices. Music Everywhere maakt het ongelooflijk eenvoudig om hierop aan te sluiten en muziek te streamen door het hele huis, zonder de bereikbeperkingen van Bluetooth”, aldus Kevin Wen, president van D-Link Europa. “Voor extra gemak biedt het apparaat ook WiFi-dekking op moeilijk bereikbare plaatsen zoals kelders en slaapkamers boven, zodat gebruikers overal in huis kunnen genieten van een geweldige luisterervaring. Music Everywhere helpt u om uw normale woning om te toveren in een slimme woning,” aldus Wen.

De DCH-M225 werkt ook als een WiFi-extender die direct het bereik van een draadloos netwerk vergroot. De extender biedt ondersteuning voor de Wireless N-technologie en snelheden tot 300 Mbps. Het apparaat maakt gebruik van de indeling van het huis door meerdere draadloze signalen te laten afketsen tegen wanden en plafonds om obstakels te omzeilen.

De mydlink™ Home-productserie inclusief Music Everywhere zal in Europa verkrijgbaar zijn vanaf 7 oktober 2014.

De D-Link DCH-M225 is verkrijgbaar voor een adviesprijs van prijs €49,95.- incl. BTW.

Volg ons op onze sociale-mediakanalen: Facebook, Twitter en LinkedIn.

Images
Download PDF
Download PDF
About D-Link

D-Link ontwerpt, ontwikkelt en produceert al 30 jaar Award-winnende oplossingen voor netwerken, draadloos internet, videobewaking, opslag en domotica. Als wereldleider in connectiviteit innoveert D-Link zakelijke netwerken en stellen ze bedrijven in staat om efficiënter te werken. Ook hebben ze een belangrijke rol als voorloper in de ontwikkeling van ‘Smart Home’-technologie. D-Link maakt het voor consumenten gemakkelijk en betaalbaar om hun huis te beveiligen en te automatiseren, zodat ze met behulp van hun smartphone of tablet waar ook ter wereld hun eigendommen in de gaten kunnen houden.

D-Links uitgebreide assortiment innovatieve, hoogwaardige en intuïtieve technologieën zijn beschikbaar voor zowel bedrijven als consumenten, via een wereldwijd netwerk channel- en retailpartners en dienstverleners.

Volg ons op onze sociale-mediakanalen: Facebook, Twitter en LinkedIn.

news