D-Link neemt zorgen van kleine ondernemer weg met 24-uurs bewaking

High-definition ‘fixed dome’-videocamera werkt ook bij weinig licht en levert haarscherp beeld

21 AUGUSTUS 2014, AMSTERDAM
Samenvatting
Ondernemers kunnen nu eenvoudiger 24 uur per dag, 7 dagen per week hun bedrijf bewaken dankzij de verbeterde beveiligingcamera’s van D-Link. De nieuwe HD PoE Dome Cloud Camera (DCS-6004L) is een camera met mydlink™, Power over Ethernet (PoE) en een compacte behuizing. De DCS 6004L is ideaal voor het monitoren van gebieden die moeilijk te bereiken zijn of discrete bewaking vereisen. Kleinere organisaties kunnen met deze camera hun eigen terrein beveiligen.

De DCS-6004L beschikt over Power over Ethernet (PoE), ideaal voor gebruik op plaatsen zonder stroomaansluiting. Hierdoor is de camera geschikt voor plaatsing op moeilijk te bereiken plaatsen en voor bedrijven die een discrete monitoringoplossing willen. Naast kwalitatieve beelden met een resolutie van wel 720p of 1280 x 800, beschikt de camera ook over nachtzicht tot vijf meter dankzij ingebouwde infraroodleds.

De camera kan op afstand bediend en geconfigureerd worden door middel van de gratis mydlink™ Cloud Service via de beveiligde mydlink™-website of mobiele app. Gebruikers kunnen zo live naar beelden van de camera kijken op een pc, laptop, smartphone of tablet. Met een MicroSD-kaart kunnen ondernemers video’s opnemen, zoals bijvoorbeeld wanneer er beweging wordt waargenomen of middels een tijdschema. Via mydlink™ is er ook toegang tot de opnames.

De camera is voorzien van D-Link’s D-ViewCam™ intelligente videomanagementsoftware voor uitgebreide bewakingsopties. Hiermee kunnen gebruikers tot wel 32 netwerkcamera’s beheren, e-mailwaarschuwingen instellen, bewegingsherkenning activeren of rechtstreeks op een harde schijf opnemen. De HD PoE Dome Cloud Camera (DCS-6004L) is compatibel met een groot aantal VMS-oplossingen en is ONVIF-compliant.

De D-Link HD PoE Dome Cloud Camera (DCS-6004L) is verkrijgbaar voor een adviesprijs van prijs €315 ex. BTW.

Volg ons op onze social media kanalen: Facebook, Twitter en YouTube

Afbeeldingen
Download PDF
Download PDF
Over D-Link

D-Link ontwerpt, ontwikkelt en produceert al 30 jaar Award-winnende oplossingen voor netwerken, draadloos internet, videobewaking, opslag en domotica. Als wereldleider in connectiviteit innoveert D-Link zakelijke netwerken en stellen ze bedrijven in staat om efficiënter te werken. Ook hebben ze een belangrijke rol als voorloper in de ontwikkeling van ‘Smart Home’-technologie. D-Link maakt het voor consumenten gemakkelijk en betaalbaar om hun huis te beveiligen en te automatiseren, zodat ze met behulp van hun smartphone of tablet waar ook ter wereld hun eigendommen in de gaten kunnen houden.

D-Links uitgebreide assortiment innovatieve, hoogwaardige en intuïtieve technologieën zijn beschikbaar voor zowel bedrijven als consumenten, via een wereldwijd netwerk channel- en retailpartners en dienstverleners.

Volg ons op onze sociale-mediakanalen: Facebook, Twitter en LinkedIn.

berichten