D-Link’s huisdiercamera houdt onze harige, donzige, geschubde en geveerde vrienden in de gaten

EyeOn™ Pet Monitor betaalbare en eenvoudige bewakingsoplossing om gerust vakantie te vieren

09 JULI 2014, AMSTERDAM
Samenvatting
Het is niet leuk om je huisdier voor een langere tijd alleen te moeten laten. Of het nu een weekendje weg is of een te drukke werkweek; het kan je toch een schuldgevoel geven. Anderzijds is het ook prettig om af en toe een oogje in het zeil te houden of je kat of hond geen puinhoop van je huis maakt. D-Link introduceert een camera die specifiek ontworpen is om huisdieren in de gaten te houden. De EyeOn™ Pet Monitor (DCS-800L/P) is een geavanceerde en betaalbare manier om katten, honden, leguanen, vogels en andere huisdieren in het oog te houden.

Dierenvrienden kunnen hun smartphone of tablet gebruiken met de gratis mydlink™ Lite mobiele app om hun huisdieren in het oog te houden als ze niet thuis zijn. De camera is draagbaar en beschikt over ingebouwd nachtzicht met infrarood leds die automatisch inschakelen als het donker wordt, zodat huisdieren ook in het donker in de gaten gehouden kunnen worden. De DCS-800L/P beschikt ook over speakers audio zodat eigenaren hun huisdier niet alleen kunnen horen maar ook geruststellen.

“Of je nu thuis bent of verder weg, met de EyeOn™ Pet Monitor kun je je huisdieren eenvoudig in de gaten houden met je mobiele apparaat,” aldus Kevin Wen, president van D-Link Europe Ltd., “Het is ideaal voor mensen die er zeker van willen zijn dat een nieuw huisdier zijn draai vindt, dat een nest puppy’s of jonge katjes veilig is, of voor mensen die simpelweg nieuwsgierig zijn wat hun huisdier uitspookt als ze alleen thuis zijn. De EyeOn™ Pet Monitor is betaalbaar en biedt alle mogelijkheden die je verwacht van een volledig uitgeruste camera.”

Helaas is diefstal een realiteit voor huisdiereigenaren in heel Europa, vooral in het geval van rasdieren of exotische dieren. Veel huisdieren die in Europa gestolen zijn, worden overgebracht naar buurlanden om verkocht te worden aan onwetende nieuwe eigenaren, wat de kans op terugvinden verkleint.

Om dergelijke scenario’s tegen te gaan, beschikt de EyeOn™ Pet Monitor over geluids- en bewegingsherkenning zodat eigenaren e-mailalerts ontvangen als er geluid of beweging gesignaleerd wordt. Vervolgens kunnen ze snel hun huisdieren op afstand bekijken via een beveiligd draadloos netwerk om te controleren of alles goed is. Het werkt naadloos met iOS- of Android-smartphones voor connectiviteit thuis of op afstand. Als ze weggaan, kunnen de camera’s ook rechtstreeks met een smartphone of tablet verbinding maken zodat een internetverbinding niet nodig is. Eigenaren kunnen hun huisdier dus zelfs in de gaten houden als ze het dier meenemen op vakantie of naar vrienden.

De EyeOn™ Pet Monitor (DCS-800L/P) is per direct verkrijgbaar voor een adviesprijs van € 79,95 inc. BTW.

Meer informatie DCS-800L/P

Afbeeldingen
Download PDF
Download PDF
Over D-Link

D-Link ontwerpt, ontwikkelt en produceert al 30 jaar Award-winnende oplossingen voor netwerken, draadloos internet, videobewaking, opslag en domotica. Als wereldleider in connectiviteit innoveert D-Link zakelijke netwerken en stellen ze bedrijven in staat om efficiënter te werken. Ook hebben ze een belangrijke rol als voorloper in de ontwikkeling van ‘Smart Home’-technologie. D-Link maakt het voor consumenten gemakkelijk en betaalbaar om hun huis te beveiligen en te automatiseren, zodat ze met behulp van hun smartphone of tablet waar ook ter wereld hun eigendommen in de gaten kunnen houden.

D-Links uitgebreide assortiment innovatieve, hoogwaardige en intuïtieve technologieën zijn beschikbaar voor zowel bedrijven als consumenten, via een wereldwijd netwerk channel- en retailpartners en dienstverleners.

Volg ons op onze sociale-mediakanalen: Facebook, Twitter en LinkedIn.

berichten