D-Link’s kleinste pan & tilt dome camera biedt winkeliers discreet cameratoezicht

Ultra compacte bewakingscamera voor kleine organisaties

03 JULI 2014, AMSTERDAM
Samenvatting
In 2014 zal de markt voor camerabewaking aanzienlijk groeien, tot bijna 12 miljard euro . Naast marktgroei en prijsdaling bieden technologische ontwikkelingen volop bewakingsmogelijkheden voor kleine organisaties. Hierom introduceert D-Link haar kleinste pan & tilt dome camera ooit: de Full HD Pan & Tilt Dome Network Camera (DCS-5615).

Een trend in de white paper 'Trends for 2014 - Video Surveillance Trends for the Year Ahead' van IHS Technology wijst erop dat recente ontwikkelingen in Power over Ethernet (PoE)-producten ertoe leiden dat videobewaking in 2014 een veel beter haalbare optie voor beveiligingsmanagers wordt. Door PoE heeft de DCS-5615 geen afzonderlijke voeding nodig, zodat de camera kan worden ingezet in gebieden waar stopcontacten ontbreken, of in zones die moeilijk bereikbaar zijn. Bovendien is de camera dankzij zijn ultracompacte omvang – grootte van een computermuis – eenvoudiger te installeren en is hij een voor de hand liggende keuze voor bedrijven die op zoek zijn naar discreet cameratoezicht.

Volgens het IHS-rapport bestaat er een enorme vraag bij kleine organisaties naar videobewakingssystemen die gebruik maken van een enkele camera om een groot gebied in de gaten te houden. Met zijn 360° panfunctie gaat dit perfect met de DCS-5615. Daarnaast biedt zijn 16x digitale zoom bedrijven de mogelijkheid een bepaald gebied of object scherp in beeld te brengen en veel gedetailleerder te bekijken dan met normale weergave mogelijk is.

De 2-megapixel beeldsensor geeft gebruikers de mogelijkheid opnamen van hoogwaardige resolutie, tot Full HD 1080p, te maken om de zekerheid te hebben dat duidelijke, gedetailleerde beelden worden geregistreerd. Bij criminele activiteiten kan dit de politie helpen bij het identificeren en analyseren.

In geval van onverwachte bewegingen op een bedrijfslocatie zullen de video-opnamen starten. Het ingebouwde microSD-kaartslot zorgt ervoor dat de camera opnamen blijft maken en opslaan, zelfs als het netwerk wordt verstoord. Sabotagedetectie is een andere handige functie die wordt geactiveerd als de camera onscherp wordt gesteld of anders wordt gericht. Het optionele e-mailberichtsysteem treedt in werking wanneer beweging wordt ontdekt of sabotage plaatsvindt. Dit betekent dat gebruikers tijdig kunnen reageren.

De D-Link Full HD Pan & Tilt Dome Network Camera (DCS-5615) is verkrijgbaar voor een adviesprijs van 479 euro ex. BTW.

Meer informatie DCS-5615

Volg ons op onze social media kanalen: Facebook, Twitter en YouTube


[i][i] White paper IHS Technology ‘Trends for 2014 – Video Surveillance Trends for the Year Ahead’: http://press.ihs.com/press-release/corporate-financial/global-video-surveillance-market-expand-double-digit-percentage-20

Afbeeldingen
Download PDF
Download PDF
Over D-Link

D-Link ontwerpt, ontwikkelt en produceert al 30 jaar Award-winnende oplossingen voor netwerken, draadloos internet, videobewaking, opslag en domotica. Als wereldleider in connectiviteit innoveert D-Link zakelijke netwerken en stellen ze bedrijven in staat om efficiënter te werken. Ook hebben ze een belangrijke rol als voorloper in de ontwikkeling van ‘Smart Home’-technologie. D-Link maakt het voor consumenten gemakkelijk en betaalbaar om hun huis te beveiligen en te automatiseren, zodat ze met behulp van hun smartphone of tablet waar ook ter wereld hun eigendommen in de gaten kunnen houden.

D-Links uitgebreide assortiment innovatieve, hoogwaardige en intuïtieve technologieën zijn beschikbaar voor zowel bedrijven als consumenten, via een wereldwijd netwerk channel- en retailpartners en dienstverleners.

Volg ons op onze sociale-mediakanalen: Facebook, Twitter en LinkedIn.

berichten