D-Link partner 20th Century Fox voor Walking with Dinosaurs

Win een avontuur in Londen voor het hele gezin

15 NOVEMBER 2013, AMSTERDAM
Summary
D-Link is partner van 20th Century Fox voor de lancering van de nieuwe film ‘Walking with Dinosaurs’. Deze spectaculaire 3D-film wordt tegelijkertijd uitgebracht met D-Link’s eerste EyeOn babycamera (DCS-825L) in de Benelux. Ter gelegenheid van deze samenwerking kunnen twee prijswinnaars met hun familie op avontuur in Londen. Zij zullen tussen de dinosauriërs overnachten in het National History Museum in Londen. Deelnemers kunnen zich heel simpel hier inschrijven en de actie loopt tot 31 januari 2014.

Deze samenwerking onderstreept dat ‘Walking with Dinosaurs’ en D-Link’s EyeOn babycamera veel gemeen hebben. Voor ouders is het uiterst belangrijk op hun baby te kunnen letten en alle mooie momenten vast te leggen. Of het nu door middel van geavanceerde 3D-animatie is of een volledig uitgeruste HD babyfoon, elke glimlach, hoestje en geeuw is een kostbaar moment en mis je niet met D-Link’s nieuwe babyfoon.

De3D-film‘Walking with Dinosaurs’ is het hoogtepunt vandezeer succesvollefranchise die ondermeer bestaat uiteen tv-showen eenwereldtour. In de film raakt Patchimou de Pachyrhinosaurus op jonge leeftijd zijn familie kwijt en komt terecht bij een andere kudde Dino’s. Samen met zijn vrienden Scowler, Juniper en hun gevleugelde metgezel Alex, beleeft hij veel spannende avonturen op weg naar volwassenheid. Voor het eerst in de filmgeschiedenis voelt en ziet het publiek hoe het was toen dinosaurussen over de aarde heersten.

Delancering vandeEyeOn™babycamera is een hoogtepunt in D-Link's missie om mensen te helpen verbinding te maken met datgene wat voor hen het belangrijkst is. Met behulp van de EyeOn babycamera met HD video, nachtvisie, speakerfunctie, slaapliedjes en WiFi, kunnen ouders hun kind altijd perfect in de gaten houden. Dankzij de handige mydlink Baby mobile app kun je de video met een klik op je smartphone, pc of tablet bekijken.

Volg ons op onze social media kanalen: Facebook, Twitter en Youtube

Images
About D-Link

D-Link ontwerpt, ontwikkelt en produceert al 30 jaar Award-winnende oplossingen voor netwerken, draadloos internet, videobewaking, opslag en domotica. Als wereldleider in connectiviteit innoveert D-Link zakelijke netwerken en stellen ze bedrijven in staat om efficiënter te werken. Ook hebben ze een belangrijke rol als voorloper in de ontwikkeling van ‘Smart Home’-technologie. D-Link maakt het voor consumenten gemakkelijk en betaalbaar om hun huis te beveiligen en te automatiseren, zodat ze met behulp van hun smartphone of tablet waar ook ter wereld hun eigendommen in de gaten kunnen houden.

D-Links uitgebreide assortiment innovatieve, hoogwaardige en intuïtieve technologieën zijn beschikbaar voor zowel bedrijven als consumenten, via een wereldwijd netwerk channel- en retailpartners en dienstverleners.

Volg ons op onze sociale-mediakanalen: Facebook, Twitter en LinkedIn.

news